Bemutatkozott a Thermaltake Floe Riing RGB TT Premium Edition termékcsalád

2017-06-01 19:52:33

Újabb mutatós választék, ha szemrevaló számítógépet szeretnénk építeni...


 

Az elmúlt években a Thermaltake folyamatosan fejlesztette termékeit és elindította a LED-es termékcsaládokat, hogy még jobb és stílusosabb rendszereket tudjanak összeszerelni a felhasználók, mindezt fejlett funkciókkal és szebb kivitelben. A Thermaltake ma bejelentette a legfrissebb Floe Riing RGB TT Premium Edition sorozatát, a világ első 16,8 millió szín megjelenítésére képes AIO vízhűtőjét.

thermaltake

Elérhető 240mm, 280mm és 360mm radiátor mérettel. A Floe Riing Plus RGB egy all-in-one vízhűtés LED-es processzor blokkal és digitálisan vezérelt Riing Plus RGB nagy nyomású ventilátorokkal rendelkezik. A TT Premium almárka alá került termékek kiemelkedő hűtési teljesítményűek. Mind a CPU blokkon és a ventilátoron található LED-ek a központi szoftverből vezérelhetők, ahol a felhasználó diódánként szabályozhatja a színeket, felügyelheti a teljesítményt és a processzor hőfokát.

thermaltake

A Thermaltake Floe Riing RGB TT Premium Edition termékcsalád hamarosan elérhető, azonban aki épp arra jár. A demó verzió megtekinthető a Computex-en a Thermaltake standján.

vissza