Az új Acer Iconia One 7 táblagépnél jobb választás nincs

2015-08-08 17:23:42

Az Acer a napokban jelentette be az újragondolt, vékony, pehelykönnyű és hordozható tablet-újdonságát. Mindent hordoz, amit az eddigi hasonszőrű modellek, stílusságot, egyszerű használatot, átláthatóságot. Ez az Iconia One 7.

Egyszerű szállíthatóság, színes dizájn

Elérhető a klasszikus tartan-mintázatú hátlappal az eszköz, ami egyben csúszás- és karcementes bevonattal van ellátva Charcoal Black és Peacock Blue színekben.

Iconia-One-7_B1-730_B1-730HD_family_03

Kifinomult teljesítmény nagyszerű tárolóhely-lehetőségekkel

Választható 8, 16, 32 GB háttértárral, de bővíthető MicroSD kártya segítségével akár 128 GB-ig, így még több fotót, zenét, mozifilmet és dokumentumot raktározhatunk el. Az új Acer Iconia One 7 Android 5.0 (Lollipop) rendszert futtat, a háttérben pedig egy 1.3 GHz-es quadcore Cortex processzor tevékenykedik.

Kézreálló applikációk

Az új CPU és a legújabb Iconia Suite egyszerűbb és még gyorsabb felhasználást ígér – egy rakás kreativitásra sarkalló érintés alapú kiegészítő, mely intuitív és egyszerű hozzáférést biztosít az okos funkciókhoz és a páruzamos feladatvégzéshez. Amennyiben pedig jegyzetelni szeretnénk, semmi gond, hívjuk elő a kezünk alá dolgozó gadget-készletet, vagy indítsunk két feladatot egyszerre. Az Iconia Suite pontosan időmegtakarításra let tervezve.

Tiszta hang és lép

Az 1280x720 képpontos HD kijelző éles szöveg megjelenítést és masszív képeket biztosít. Ha épp akarjuk, élményeinket lefotózhatjuk egy 0.3 MP előlapi, valamint egy 2 MP hátlapi kamera segítségével, míg a megjelenítő széles betekintési szögeket garantál, energikus színhűséggel.

 

vissza
Legolvasottabb cikkek