Az ADATA bemutatja az SD600Q SSD-t

Az új SSD kiváló olvasási és írási sebességet biztosít

2019-04-12 08:47:00

2019. április 5., Tajpej, Tajvan - Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és a mobil kiegészítők vezető gyártója örömmel mutatja be az SD600Q SSD-t. Az SD600Q kiváló olvasási és írási sebességet biztosít, amely elérheti az akár 440 MB/s-ot, ami négyszerese a külső merevlemezek sebességének. Ezt a 3D NAND Flash technológia teszi lehetővé, valamint kiváló teljesítményt, megbízhatóságot és rövidebb betöltési időt biztosít a felhasználók számára. Továbbá az SD600Q sokk-ellenálló szerkezettel, hőelvezetési képességekkel rendelkezik, illetve csendes működés és energiahatékonyság jellemzi.

Gyors, megbízható, nagy kapacitású

A felhasználók az SD600Q SSD-t már az első használat során imádni fogják! Akár 440 MB/s-os olvasási és írási sebessége lehetővé teszi, hogy egy 5 GB-os Full HD filmet mindössze 26 másodperc alatt feltöltsünk rá. A 3D NAND Flash az SD600Q-nak nagyobb megbízhatóságot, tartósságot és bőséges tárolási kapacitást kínál akár 960 GB-ig.

Könnyű, hordozható, szilárd

Az SD600Q súlya mindössze 60 g. Tenyér formájának köszönhetően könnyen elővehető a táskából vagy zsebből. Az SSD egy ütésálló szilikon burkolattal van ellátva, amely robusztus védelmet nyújt az adatok számára és az SSD-nek egyaránt. Az SD600Q megfelel az Egyesült Államok katonai MIL-STD-810G 516.6 szigorú szabványának és ellenállhat az 1,22 méter magasságból történő leejtésnek is. Továbbá 3 éves garanciával és három színváltozatban kapható: fekete, piros vagy kék.

Az SD600Q illesztőprogrammentes, kompatibilis a Windows, a Mac OS és az Android rendszerekkel, valamint támogatja a hot-plug csatlakoztatást. Működik laptopokkal, táblagépekkel, okostelefonokkal és játékkonzolokkal egyaránt. Ez egyszerűvé teszi a tartalmak megosztását és mozgatását a platformokon, anélkül, hogy aggódnia kellene a hosszú telepítések miatt.

Az ADATA SD600Q SSD-k rendelkezésre állása régiónként változhat. Ha többet szeretne megtudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, forduljon a legközelebbi ADATA irodához vagy kiskereskedőhöz a www.adata.com címen.

vissza