Az Acer négy legkorszerűbb terméke megkapta a CES 2018 Innovációs Díját

Két gamer termék és ugyancsak két notebook kapott CES 2018 Innovációs Díjat

2018-04-15 01:40:00

Az Acer bejelentette, hogy a Switch 7 Black Edition notebook, a Predator Orion 9000 desktop számítógép, a Predator X27 monitor és negyedikként egy laptop, melyet 2018 januárjában fognak bejelenteni, megkapták a CES 2018 Innovációs Díjat.  Azon fogyasztói elektronikai termékekről, melyeket ebbe az elismert programba neveznek, független ipari tervezők és mérnökök, valamint a kereskedelmi média döntenek, és 28 termékkategóriában díjazzák a kimagasló dizájnt és mérnöki munkát.

Az elismert CES Innovációs Díjat a CES 2018 tulajdonosa és rendezője, a Consumer Technology Association (CTA)™ támogatja. A CES 1976. óta globális találkozóhelye mindazoknak, akik a fogyasztói elektronikával foglalkoznak, és lehetőséget látnak az ipari formatervezésben és mérnöki megoldásokban.

A nevezett eszközöket a mérnöki, esztétikai és formatervezési tulajdonságaik alapján értékelik, hogy valóban megfelelnek a felhasználási-funkcionalitási és az ár-érték aránynak, az egyedi, valamint újító elvárásoknak, és közvetlenül összehasonlítják ezeket a piacon lévő más versenytársakkal.

Az innovatív Switch 7 Black Edition a világ első ventilátor nélküli kettő-az-egyben notebookja dedikált grafikus vezérlővel (1), melynek használatát az Acer innovatív Dual LiquidLoop™ ventilátor nélküli technológiája teszi lehetővé. Erőteljes, 8. generációs Intel Core i7 processzorral és NVIDIA® GeForce® MX150 grafikus vezérlővel ideális választás az gépigényes feladatokhoz, a kreatív munkához és streaminghez. A mobilitás gondolata köré épült új Switch 7 Black Edition hihetetlenül sokoldalúan használható, mindössze 1,15 kg tömegű, ha a billentyűzet nincs csatlakoztatva. A Switch 7 Black Edition vékony és könnyű kialakítása és matt, szálcsiszolt alumínium borítása miatt robosztus, ugyanakkor nagyon kellemes tapintást biztosít. A Switch 7 Black Edition továbbá az első olyan termék, amit az Acer AutoStand™ szabadalmaztatott technológiával látott el, aminek köszönhetően automatikusan felállítható és összecsukható, így az egyszerűséget követve akár egy kézzel is használhatjuk a kinyitásnál és összecsukásnál a notebookot.

A Predator Orion 9000 gaming desktop termékcsalád a virtuális valóság alkalmazásaival a 8K UHD-t is könnyedén működteti és támogatja. Akár 18 magos és 36 szálas Intel® Core™ i9 Extreme Edition processzorral, AMD Radeon™ RX Vega grafikus vezérlővel vagy két darab NVIDIA® GeForce® GTX 1080Ti VGA-val SLI-be kötve is elérhető. Az ellenség megfélemlítésére és a játék élvezetére tervezett Predator Orion 9000 termékcsalád dizájnelve a fekete és ezüst – űrhajóhoz hasonlító – belső kialakítás, és az előlapon, valamint az oldalakon is testreszabható RGB világítás volt. A hatalmas oldalsó ablakpanel megmutatja a meglepő és erőteljes belső kialakítást, melynek tervezésénél az elektromágneses interferencia (EMI) kiküszöbölésére is figyeltek az ablak mérete ellenére. Az opcionális ventilátorok a testreszabható RGB fényekkel lenyűgöző virtuális fényshowt adnak. A szénszálas mintázatú, két fogantyúval és kerekekkel ellátott desktop egyszerűen mozgatható egyik helyről a másikra. A szerszám nélkül szerelhető oldalpanelek a komponensek egyszerű cseréjét, az egyérintéssel nyitható fedlap pedig a ventilátorok átkapcsolását biztosítja. Az előlapi headset-csatlakozó, valamint a kábelmenedzsment segít abban, hogy gaming környezetünk rendezett legyen.

A Predator X27 gaming monitor lenyűgöző vizuális tisztaságával, élénk színeivel, és nem utolsó sorban teljesítményével jobbá varázsolja a játékélményt. Az NVIDIA G-SYNC HDR 4K felbontással és villámgyors 144 Hz frissítési frekvenciájával új szintet jelent a gaming terén. A Quantum Dot technológiát használva, szélesebb színskálát, magasabb fényerőt, mélyebb színtelítettséget és ugyancsak jobb pontosságot nyújt élénkebb képével, valamint 99%-ig támogatja az Adobe RGB színteret. Továbbá 4 milliszekundumos válaszidőre és 1,000 cd/m2 csúcs fényerőre képes. Az Acer HDR Ultra technológiája a lehető legjobb kontrasztminőséget biztosítja a magas dinamikatartományban fejlett helyi LED fényerőszabályzással 384 egyedileg vezérelt zónában, ami ragyogó fényt biztosít, de csak akkor, amikor szükséges. Ez nemcsak szélesebb, mélyebb és telítettebb színtartományt biztosít, hanem fényessége is a többszöröse, mint a hagyományos monitoroknak. A háttérvilágítás szabályzásának köszönhetően a feketék még mélyebbnek és sötétebbnek tűnnek, ami jelentős funkció azoknak, akik sötét helyen játszanak. A bevágott gyémánt forma, a teljesen fém állvány robosztus és rendkívül stabil pozíciót ad, a dönthető, forgatható és állítható magasság pedig az ergonómiáért felel.

A CES Innovációs Díja az innovatív dizájnnal és mérnöki teljesítménnyel rendelkező legkorszerűbb technológiai termékeket és szolgáltatásokat díjazza.

vissza