Az Acer bemutatta legújabb projektorát, a V7500 Home Theater-t

2015-11-02 20:33:32

Az Acer, a világ harmadik számú projektor brandja a napokban mutatta be az Acer V7500 1080p-s projektorát. Az eszköz igazi házimozis szellemiségben fogant, az Acer V7500 100 százalékos sRGB támogatással és Acer ColorPurify technológiával rendelkezik annak érdekében, hogy hűen tudja reprodukálni a valós színeket, egyszerűen kombinálva az RGB színpaletta összes jó tulajdonságával. Még akkor is, ha mostoha fényviszonyok uralkodnak, redukálva a szivárvány-effektet, színteltebb környezetbe ültetve azt, amit kivetítenénk.V7500_02

Az Acer V7500 magában hordozza az Acer legújabb LumiSense+ technológiáját, amely intelligensen optimalizálja a képmegjelenítést visszafogott fénykondíciók mellett is, míg a HDMI 3D tökéletes 3D élményt ad 144 Hz-en. A DynamicBlack kiegészítő növeli a megjelenített képfolyam kontrasztarányát, képkockánként analizálja a tartalmat, majd dinamikusan beállítja az izzó fényerejét úgy, hogy a fekete szintek optimálisak maradjanak. Ezzel főként a filmek nézéséhez kapunk tökéletes hátteret, élvezve minden jelenet lenyűgöző részletességét.V7500_04

Tökéletes használhatóság, vékony dizájn, rugalmasság

A központi lencse lehetővé teszi az Acer V7500 projektor esetében, hogy a legegyszerűbb beállítások legyenek alkalmazhatóak, ha a nappaliban kerül telepítésre a házimozink. A kábelek elrendezéséért pedig a praktikus kábelfedő gondoskodik, így kiküszöbölhető az összegabalyodott drótok kerülgetése.

Négysarkos HV korrekciójával az Acer V7500 horizontális és vertikális képtorzítása minimális, 30 fokos szögtartományban hangolható megemelésnél, vagy eltolásnál. A felhasználók szabályos, négyszögletes vetített képet kapnak minden helyzetben.

Mi több, rendelkezésre áll opcionálisan a WirelessHD is, mely révén lenyűgöző full HD felbontású vetítés válik elérhetővé, mégpedig kábelmentesen, kényelmesen. Mindössze egy dongle szükségeltetik, és máris nézhető a 60Hz-es full HD 3D stream. Ráadásul a beépített 10 wattos hangszóró még tovább növeli a felhasználói élményt.

V7500_01

Környezetbarát funkcionalitás

Az Acer EcoProjection technológia akár 70 százalékkal csökkenti az energiafelhasználást. Mindehhez hozzájön még a testre szabható profilok jelenléte is arra kihegyezve, hogy minél inkább gazdaságos és környezettudatos legyen a felhasználás. Az Acer ExtremeEco móddal kiterjeszthetjük akár 7000 extra órával az izzó élettartamát, megspórolván a felmerülő költségeket, biztosítva a projektor hosszú távú használatát. Az alacsony zajszint tiszta hangzást támogat, ezáltal prezentációk is levezényelhetők, de a szórakoztatás is garantált szinten tartható.

„Az Acer V7500 projektor a legfrissebb példája annak, hogy világszínvonalú mérnöki munkánk milyen teret nyert az otthoni mozizás területén” – fogalmazott Melanie Tarpey, az Acer periféria-üzletágának vezetője. „A termék kimagasló képminőséggel rendelkezik, mely révén a mozi- és televízió megszállottjai otthon is élvezhetik kedvenceiket.” – tette hozzá.

vissza