American Horror Story - Slenderman a következő évadban

2016-02-06 16:01:19

Az FX horrorsorozatát hatalmas siker övezi, ám 5 évead után még mindig látnak reményt benne. És mi is!


 

Bizonyára nem csak mi kísérjük figyelemmel az American Horror Story c. sorozatot. A rengeteg kiváló szereplő és a hibátlanul megírt, sokszor igaz történeteken alapuló sztorik miatt szinte letehetetlen! Az ötödik évadban, sokak meglepetésére Lady Gaga tűnt fel a főszerepben, most pedig kiderült, ki köré épül a hatodik. A kulcsfigura egy fekete öltönyt viselő, piros nyakkendős fazon... Nem, nem Hitman-ről van szó! Az alany nem más, mint Slenderman. Sokak szerint a Coven című évad óta a sorozat nem tudott újat mutatni a karaktereken és sztorikon kívül, így a fejlesztők is úgy gondolták sokat dobna a dolgon, ha egy mai korban játszódó legendát dolgoznának fel.

Aki esetleg nem ismerné: a karakter 2009-ben született meg. A Something Awful hirdette meg a pályázatot, melyre szörny-alkotók jelentkezését várták. Olyan photoshop műveket szerettek volna látni, melyeken egy-egy különleges lény látható, illetve egy szorit is alkotni kellett hozzá a pályázóknak. Eric Knusden agyában született meg Slenderman, a fekete öltönyö, piros nyakkendős pasas, a hátból kiálló csápokkal, aki nyúlánk termetéből adódóan kapta nevét.

Nos, mivel a forgatókönyvet már valaki megírta, a stábot kell már csak összerakni. Valószínűleg visszatér a korábbiakból ismert szereplő gárda, amit egyáltalán nem bánunk. Egyesek még Jessica Lange visszatéréséről is beszélnek.

slenderman

A médiában egyébként már próbálták szerepeltetni és nem is futott rosszul... Ezt a Marble Hornets világsikere bizonyítja a legjobban. Egy Jay nevű alak sorra írta beszámolóit Slenderman felbukkanásáról. A történet alapján egy amatőr film forgatásába kezdtek bele, ez viselte volna a Marble Hornets címet, ám a forgatást a rendező, Alex magatartása miatt fel kellett függeszteni. Állítólag a felvételeken látottak miatt kezdett el furán viselkedni.

vissza