American Horror Story - Lady Gaga visszatér a 6. évadban

2016-03-05 19:01:00

Egyre több sorozat kerül a filmipar polcára, és vannak, melyek a vártnál sokkal jobban teljesítenek. Az AHS is így járt, hiszen eredetileg 5 évadra készültek, ám már készül a hatodik.


 

Írtunk már róla a korábban, hogy az American Horror Story - a tervezett öt helyett - már a hatodik évad készítésének útját járja és a kulcsfigura kiléte is megvan (ám ez még hivatalosan nincs megerősítve).

Lady Gaga brilliánsan játszotta szerepét az ötödik évadban. Nagyon úgy fest, hogy nem csak a köznép van ezen a véleményen, hanem maga, a sorozat atyja is. Ryan Murphy hivatalosan is felkérte a színész-énekesnőt, hogy csatlakozzon a 6. évadhoz. Némi habozás után igennel válaszolt, ám hozzátette: "Nem tudok ígérni, hogyan-t vagy mikor-t, vagy bármit ezzel kapcsolatban."

A 2016-os év igencsak mozgalmasnak indult Gaga életében, hiszen a SuperBowl, és a Grammy-átadó után az Oscar-átadón is fellépett.

Lady Gaga nagyon örült a felkérésnek, illetve, hogy nem más kapta meg imádott a szerepét, melynek alakításáért egyébként Golden Globe-díjat kapott. Remekül betöltötte az űrt, melyet Jessica Lange hagyott távozása után a sorozatban.

A következő évadról eddig nem sokat tudni, viszont még januárban John Landgraf elmondta, főként a jelenre helyezik majd a hangsúlyt. Maga az FX még semmilyen hivatalos bejelentést nem tett a sorozat folytatásával kapcsolatban.

vissza