ADATA - tökéletes együttműködés az AM4 foglalattal

2017-03-25 00:00:03

XMP memóriát az Ryzen-ekhez!


 

Az ADATA bejelentette, hogy az összes DDR4 memóriája (az XPG termékcsaládból) hivatalosan is megkapta az AMD minősítését, ami azt jelenti, hogy az tökéletesen együttműködik az AM4 tokozással rendelkező, nemrég elindított Ryzen processzorokkal. Az XPG memóriákat MSI alaplapokkal használták, ez is előrevetíti az ADATA és az MSI közti jelenlegi és jövőbeni együttműködést.

Dazzl-DDR4-452

Ez egyébként azt jelenti, a hivatalos minősítéssel az AMD elismeri, hogy a vásárló az AMD AM4 alaplappal teljesen egészében kompatibilis XPG DDR4 memóriát kap kézhez. Az XPG DDR4 bekerült az AMD QVL-be (minősített beszállítók listája), így a végfelhasználók biztosak lehetnek a zökkenőmentes telepítésben és kompatibilitásban.

A1_UDIMM_DSC4137XPG Flame

Az AMD minősítése kiterjed továbbá az A-XMP-re, ami az AMD extrém memória profilja. Ez azt jelenti, hogy az XPG DDR4 memóriái nem csak a gyári standard sebességen működnek, hanem a tuningolók számára fontos megbízhatóbb, stabilabb és nagy teljesítményű alkatrészekből lettek összeszerelve, így magasabb sebességre is képesek.

vissza