Okostechnológia az életstílus termékekhez

2016-02-25 21:44:17

A Victorinox és az Acer okostechnológiát ad az életstílust előtérbe helyező termékekhez.


 

A Victorinox, a magas minőségű, svájci illetőségű életsítlus termékeket gyártó cég összeállt az Acer-rel, a világ top 5-ben szereplő PC gyártójával – a napokban került bejelentésre a fúzió hivatalosan is, melynek lényege, hogy a fejlett technológia feltűnik a Victorinox életstílus portfóliójában. A két cég az együttműködés gyümölcsét, az első terméket a Mobile World Congerss-en mutatja be. Ez a termék pedig nem más, mint a Victorinox ikonikus I.N.O.X. óra-portfóliójának kiegészítésére készült okostechnológia, amelyet természetesen és magától értetődően az Acer jegyez.

“Igen büszkék vagyunk, hogy bemutathatjuk a Cybertool-t, a hordható eszközt, amely okossá teszi a karórát” – mondta Alexander Bennouna, a Victorinox Swiss Army SA első embere. “Az Acer kooperáció lehetővé teszi, hogy egyedi megoldást kínáljunk, ami mindent magába egyesít. Ez egy innovatív kiegészítő, amely hozzáadja a technológiát és a funkcionalitást a már meglévő I.N.O.X. termékekhez, kompromisszumoktól mentesen.”

“Az Acer büszke, hogy a Victorinox partnereként új területen próbálhatja ki magát” – fogalmazott ST Liew, az Acer okostermékek üzletágának vezetője. “Az Acer tudása és tapasztalata garancia arra, hogy egy új szegmensben is sikereket érjen el, nem beszélve a Victorinox hagyományokról és magáról a minőségről” – tette hozzá.

acer victorinox

Egy új fejezet az életstílus-termékek terén

Ahogyan egyre jobban haladunk előre digitalis korunkban, a felhasználók egyre inkább olyan eszközöket keresnek, amely a mindennapok konnektivitását elősegítik. Tehát a vásárló magas minőséget és megbízhatóságot vár el pluszban, ami nem árt, ha tradicionális vonallal párosul. A tökéletes egyensúly jelen esetben a “smart touch” hozzáadása jelenti, úgy, hogy az eredeti elképzeléseken azért nem lép túl a megvalósítás.

Az Acer nem kevesebb, mint 40 év tapasztalatával bír a szegmensben, kulcsszereplője a PC ágazatnak. Épp ezért a Victorinox számára nem is lehetett kérdés, hogy 130 év szenvedélyét és elhívatottságát miként ötvözze az innovációval, kibővítve a felhozatalt a lifestlye termékvonal irányába.

vissza