A Toshiba Budapesten mutatta be a No MatterWhat garanciát, ami teljeskörű védelmet biztosít új laptopjának

2015-10-30 16:05:06

A Toshiba Europe GmbH sajtótájékoztató keretén belül mutatta be, hogy a valóságban hogyan működik a No Matter What garancia, mely lopás, véletlen sérülés és adatvesztés esetén nyújt megoldást a felhasználóknak, továbbá a standard egy éves garanciaidőt három évre bővíti fel. Az esemény alkalmával Magyarországon először találkozhattak a Toshiba Satellite Radius 12 Ultra HD 4K felbontású egymásba-forgatható laptoppal.

CP8Q6254-52

Bárkivel megtörténhet – a Toshibára számíthat

Egy laptop vásárlásánál az emberek többsége bele sem gondol, vagy épp az ellenkezője, rettegve gondol arra, hogy az újonnan megszerezett eszközével bármi megtörténhet. A Toshiba a No Matter What garanciával erre kínál tökéletes megoldást, hiszen az eredeti garanciát 3 évre bővíti fel, valamint 1 évig lopás, véletlen sérülés és adatvesztés esetén is megoldást nyújt az új laptop vásárlóknak*. A No Matter What garancia sajtótájékoztatóján élőben tekinthették meg, hogy mi is történhet egy laptoppal, talán az egyik legáltalánosabb tevékenység közben, főzéskor.

Világi Péter sportriporter és az esemény házigazdája addig magyarázott Adának, a Reflektor műsorvezetőjének, amíg „véletlenül” ráborította a paradicsomszószt a Toshiba laptopra, amiről a receptet olvasták. Természetesen ez csak egy példa volt arra, hogy notebookunkkal tényleg bármi megtörténhet és a Toshiba pont az ilyen váratlan helyzetekben biztosítja ügyfeleit.Vannak persze profik is, akiknek nem kell a főzéshez laptop, mint Bernáth József, a Konyhafőnök séfjeés Wossala Rozina a Bestia tulajdonosa, akik végül kihúzták Adát a pácból.

A No Matter What garanciát most ingyenesen biztosítja a cég a Satellite, Qosmio, Chromebook és Kira modellekre.

CP8Q6317-69

Garancia kiterjesztés

A Toshiba laptopok a megbízhatóság terén már bizonyítottak. Ugyanakkor a No Matter What garancia további biztonságérzetet ad vásárlóknak, hogy a véletlen és nemkívánatos események bekövetkeztekor is megvédi őket a szokásos 1-2 évesnél hosszabb, 3 éves nemzetközi garanciával.

 CP8Q6329-71

Véletlen sérülés

Folyamatosan mozgó világban élünk. A véletlen sérülés esetén nyújtott garancia a napjainkban legtöbbször előforduló veszélyekre nyújt átfogó megoldást. Például ha egy utazás során vagy a nagy rohanás közepette véletlenül leejti laptopját, vagy leönti azt kávéjával, a No Matter What garanciának köszönhetően kicseréljük vagy megjavítjuk eszközét.

 

Lopás

Senki sem hagyhatja figyelmen kívül a lopás veszélyét. Egy szerencsétlen helyzet bármikor megtörténhet, de azon Toshiba vásárlók, akik regisztráltak a No Matter What garanciára, jogosultak lesznek egy ingyenes helyettesítő termékre, ami az eredetivel megegyező vagy azzal egyenértékű típus.

 

Adat-helyreállítás

Gyakran előfordul, hogy a laptop felhasználó az összes digitális anyagát azon tárolja. Egy winchester hiba ebben a helyzetben katasztrofális élménnyé válhat. A No Matter What garancia keretében a Toshiba kicseréli a hibás meghajtót, és mindent megtesz annak érdekében, hogy az adatokat helyreállítsa.

CP8Q6533-103

McAfee LiveSafe

A Toshiba egyéves McAfee LiveSafe licencet ad a garanciára regisztrálóknak, ami újabb biztonságot növelő tényező,hiszen megvédi a felhasználó adatait, identitását és az eszközt is a kéretlen programoktól, kémprogramoktól és egyebektől. A McAfee LiveSafe spamszűrést és szülői felügyeletet is tartalmaz.

vissza
Legolvasottabb cikkek