A Toshiba bemutatja a No MatterWhat garanciát

2015-10-08 20:44:48

63323-Toshiba_NMWG_logo

A Toshiba bemutatja a No MatterWhatgaranciát – ami teljeskörű védelmet biztosít a PC-nek

• Védelmet biztosít véletlen sérülés, lopás, adatvesztés és online támadások ellen

• Tartalmazza a 3 évre történő garancia kiterjesztést

• Minden vásárlónak ingyenes, akik a promócióban lévő laptopokat vásárolják. A garancia regisztrációhoz kötött

A Toshiba Europe GmbHa mai napon bejelentette a No MatterWhat garanciát –ami extra védelmet biztosít váratlan és kellemetlen helyzetekben. A Toshiba normál, szétcsatlakoztatható és átalakítható laptopjainak termékskálája esetében a vásárlásnál ingyenesen járó No MatterWhat garancia átfogó védelmet ad szinte minden eshetőségre.

A garancia öt különbözőszolgáltatást tartalmaz: garancia kiterjesztést; védelmet a véletlenszerű sérüléstől, lopás esetén, valamint adatvesztés bekövetkeztekor;illetve egy McAfeeLiveSafe licencet, amely megnövelt biztonságot nyújt egy új eszköz esetében . A No MatterWhatgarancia promóció a mai naptól 2016. március 31-igEurópa bizonyos országaiban érvényes,és a vásárlástól számított 14 napon belüli regisztrációhoz van kötve.

Sandor van der Ham, a Toshiba Europe GmbH, B2C PC és lifestyle termékek, szolgáltatások csoportjának alelnöke, így nyilatkozott: „Felgyorsult mindennapjainkhoz és a megnövekedett számítógép-használathoz örömünkre szolgál, hogy egy extra védelmet is biztosíthatunk ügyfeleinknek. A No MatterWhat garanciát a teljes Satellite, Qosmio, Chromebook és Kira termékskála megkapta, ezzel is szeretnénk bizonyítani vásárlóinknak, hogy hiszünk a termékeinkben és azok a teljes életciklusuk során is működni fognak, valamint védettek lesznek a kiszámíthatatlan dolgok ellen, mint a véletlen sérülés és online támadások.”

Garancia kiterjesztés

A Toshiba laptopok híresek megbízhatóságukról, ugyanakkor a No MatterWhat garancia további biztonságérzetet ad vásárlóknak, hogy a véletlen és nemkívánatos események bekövetkeztekor is védi őket a szokásos 1-2 évesnél hosszabb, 3 éves nemzetközi garancia.

News-83939-toshiba-no-matter-what_736x460

Véletlen sérülés

Mivel folyamatosan mozgásban vagyunk a véletlen sérülés esetén nyújtott garancia a napjainkban legtöbbször előforduló veszélyekre nyújt átfogó megoldást. Például ha egy utazás során vagy a nagy rohanás közepette véletlenül leejti laptopját, vagy leönti azt kávéjával,a No MatterWhat garanciának köszönhetően kicseréljük vagy megjavítjuk eszközét.

Lopás

Azok a felhasználók, akik közterületeken vagy utazás során használják gépüket, nem hagyhatják figyelmen kívül a lopás veszélyét. Egy szerencsétlen helyzet bármikor megtörténhet, de azon Toshiba vásárlók, akik regisztráltak a No MatterWhat garanciára, jogosultak lesznek egy ingyenes helyettesítő termékre, ami az eredetivel megegyező vagy azzal egyenértékű típus.

Adat-helyreállítás

Gyakran előfordul, hogy a laptop felhasználó az összes digitális anyagát azon tárolja. A merevlemezen tarthatjuk családi képeinket, videókat, zenéket vagy egyéb emlékeket, tehát egy winchester hiba katasztrofális élménnyé válhat. A No MatterWhat garancia keretében a Toshiba kicseréli a hibás meghajtót, és mindent megtesz annak érdekében, hogy az adatokat helyreállítsa.

No_Matter_What_280x210

McAfeeLiveSafe

A No MatterWhatgarancia nem csak arról szól, hogy megjavítjuk az eszközt, ha valami rossz dolog történt.A Toshiba egyévesMcAfeeLiveSafelicencet ad a garanciára regisztrálóknak, ami újabb biztonságot növelő tényező,hiszen megvédi a felhasználó adatait, identitását és az eszközt is a kéretlen programoktól, kémprogramoktól és egyebektől. A McAfeeLiveSafespamszűrést és szülői felügyeletet is tartalmaz.

Azon vásárlók, akik a promócióban résztvevő laptopok közül választottak a mai naptól ingyenes regisztrálhatnak a No MatterWhat garanciára az alábbi oldalon:www.nomatterwhatguarantee.com

vissza
Legolvasottabb cikkek