A kaland elkezdődött: az új Acer Liquid Zest sorozat

2016-02-24 19:39:41

Az Acer bemutatta az új Liquid Zest sorozatot, beleértve magát a Liquid Zest, valamint a Liquid Zest 4G okostelefonokat.


 

Mindkettő eszköz tökéletes egyensúlyt jelent a szociális és aktív életstílus közt. Az Acer kifejlesztette tehát a Zest sorozatot, melyekkel gyerekjáték a szociális média kezelése, élvezetes a zene streamelése, míg mindig új barátokra lelhetünk, akár menet közben is. Az eszközök Android 6.0-t tartalmaznak, így minden könnyedén használható, beleértve az alkalmazásokat, illetve magát a kezelést is. Masszív multimédiás élményt kapunk, két kamerával, amelyek tökéletesek fényképezéshez és videók készítéséhez egyaránt utazásaink során.

acer liquid zest liquid zest 4g

Városi életstílushoz tervezve

Az Acer Liquid Zest és a Liquid Zest 4G okostelefonok funkcionalitást előtérbe helyező dizájnt kaptak, tehát vékonyak és kompakt méretűek. Mindez hozzáférhető Midnight Black illetve Daylight White színekben. Ezek a kompakt, jó ár-érték arányt képviselő okostelefonok a legjobb kijelzőkkel, audióval és kamerákkal lettek felszerelve.

Mérnöki tökéletesség

5 col képátlós HD IPS kijelzőt kaptak az Acer Liquid Zest sorozat tagjai, beleértve a Zero Air Gap technológiát is, mellyel a szemet kímélhetjük hatékonyan. A Liquid Zest BluelightShield opciót is hordoz, mely által a kékfény kisugárzás csökkenthető drasztikusan. Az alacsonyabb szintű káros sugárzások is kiszűrhetők így, fokozva a felhasználók kényelmét. Mindkét kijelző 720x1280 HD-ban kínálja a felbontást, amely révén minden fotó, amit megtekintünk, élettel teli lesz.

Pillanatkép a világról

A 8MP F2.0 autofókusz hátlapi, illetve az 5MP előlapi nagylátószögű kamerák segítségével megörökíthető minden izgalmas pillanat, minden egyes utazásnál. A Liqud Zest és a Liquid Zest 4G okostelefonok LED vakuval érkeznek, a fókusz és a fényerőállítás egymástól elkülönítve működik. A hátlapi kamera 85 fokos szélességben dolgozik, így szinte minden ráfér a fotóinkra.

 

Duo-Acer-Liquid-Zest-Diperkenalkan-di-MWC-2016-770x556

Egyszerűen hallgatható

A DTS Sound Studio által fejlesztett hangrendszer a Liquid Zest készülékeket DTS HD prémium hangzással ruházza fel. A felhasználók élvezhetik a nagy felbontású hangzást, mely teltebb, mint valaha, kezdve a tisztább vokáloktól a magas minőségű zenékig.

A bennünk rejlő játékos

Mindkét Acer Liquid Zest előtelepített Acer GameZone applikációval érkezik, mely kivételes játékélményt ad. Ezáltal hozzáférhetőek a legnépszerűbb játékok, az eredményeinket pedig megoszthatjuk barátainkkal.

vissza