Az Acer újra értelmezi a játékot az új Predator Helios 500 notebookal

2018-05-26 14:02:00

Az Acer bemutatta két új Predator Helios gamer notebookját a next@acer globális sajtótájékoztatón New Yorkban. Ezek közé tartozik a rendkívül erős Predator Helios 500, mely akár 8. generációs Intel® Core™ i9+ processzort és a Predator Helios 300 Special Edition, amely korszerűsített komponenseket és jellegzetes fehér házat kapott. Mindkettő VR-Ready teljesítményt, fejlett hűtéstechnológiát és lenyűgözően gyors csatlakozást kínál.

„A Predator Helios gaming notebook-vonalát kibővítettük a szélsőséges teljesítményt igénylő játékosok igényeinek megfelelően.” - nyilatkozta Jerry Kao, az Acer Inc. IT termékek üzletágának elnöke. „A Predator Helios 500 és a Helios 300 gamer laptopok az Acer szabadalmaztatott hűtési technológiáit és erőteljes összetevőit tartalmazzák párhuzamosan a szoftverkörnyezetünkkel, melyek kimagasló játékélményt nyújtanak.”

A Predator Helios 500 egy gamer szörnyeteg, túlhajtás opcióval és 4K 144 Hz-es panellel

Az extrém játékosok számára tervezett Predator Helios 500 egy igazi szörnyeteg. Nagy teljesítményű és túlhajtható 8. generációs Intel Core i9+ processzorokkal i és NVIDIA® GeForce® GTX 1070 grafikával. Az Intel® Optane™ 1 memória növeli a reszponzivitást és csökkenti a betöltési időt, míg az ultragyors NVMePCIe SSD-k, a Killer DoubleShot Pro hálózati és 64 GB memória megtartja az akció lendületét, így a Helios 500 az ideális gamer laptop a VGA intenzív legújabb játékokhoz és streaminghez.

A csúcsminőségű képeket fényes, élénk 4K UHD vagy FHD IPS 17,3 hüvelykes kijelzőkkel, 144 Hz-es frissítési sebességgel, a homályosodás mentes és képkocka túlcsordulás technológiával jeleníti meg. Az NVIDIA® G-SYNC® mind a beépített kijelzőn, mind a külső monitorokon támogatottak, lehetővé téve a teljesen sima képeket képkocka túlcsordulás vagy szaggatás nélkül. A maximális játék élvezetet keresők számára a kettős Thunderbolt™ 3 portok, valamint a kijelző és a HDMI 2.0 portok akár három külső monitort támogatnak. Két hangszóró, egy mélynyomó és az Acer TrueHarmony™, valamint a Waves MAXXAudio® technológia hihetetlen hangzást és hiperrealisztikus 3D hangot nyújt a Waves Nx™ használatával.

A Helios 500 hűvös marad az Acer védjegyzett kettős AeroBlade™ 3D fém ventilátoraival, valamint az öt hőcsővel, amelyek a hűvös levegőt továbbítják a gép kulcskomponenseibe, ugyanakkor elszállítják a forró levegőt. A ventilátor sebességét a PredatorSense alkalmazás segítségével vezérelhetjük és testre szabhatjuk.

A háttérvilágítású RGB billentyűzet négy világítási zónát kínál

Az Acer PredatorSense alkalmazásával egy központi interfészről vezérelhető és monitorozható a notebook élettartama, beleértve a túlhajtást, a világítást, a gyorsbillentyűket, a hőmérsékletet és a ventilátor beállításokat.

A Predator Helios 300 Special Edition kifinomult dizájnt kínál a gamer-notebookokhoz egy kis csavarral

Az Acer pénztárcabarát Helios 300 családja egy speciális kiadást is tartalmaz, amely teljesen fehér alumínium házzal és arany díszítéssel, szokatlanul elegáns design képvisel a márkához képest.

A Helios 300 Special Edition (PH315-51) lehetővé teszi az ultrasima játékmenetet a 15,6 hüvelykes FHD IPS kijelzőn, növelt, 144 Hz-es frissítési sebességgel. A gyors frissítési sebesség lerövidíti a renderelési időt és csökkenti a késleltetést, hogy a játékosoknak kiváló játékélményt

nyújtson. Az Intel Core i7 processzor, a túlhajtható NVIDIA GTX 1060 grafika akár 512 GB PCIe Gen 3 NVMe SSD meghajtó és az akár 2 TB-os merevlemez biztosítja az erejét.

A Helios 300 Special Edition 16 GB DDR4 memóriával rendelkezik, melyet 32 GB-ig bővíthetünk. Az Intel Optane memória felgyorsítja az információkhoz való hozzáférést és általánosságban javítja a rendszer válaszidejét. Ezenkívül a Gigabit Ethernet gyors vezetékes kapcsolatot biztosít, míg a legfrissebb Intel Wireless-AC 9560 802.11ac Gigabit WiFi technológia akár 1,73 Gbps-os átvitelt is képes nyújtani 160 MHz-es (kétsávos 2,4 GHz-es és 5 GHz-es) csatornák használatakor.

A Helios 300 Special Edition az Acer ultravékony (0,1 mm) kettős AeroBlade ™ 3D ventilátorát használja, amelyek fejlett aerodinamikával és kiváló légárammal biztosítják a rendszer hűtését. Az Acer PredatorSense alkalmazással vezérelhető, amely háromféle használati módot kínál:

1. CoolBoost üzemmód:

Nagy terhelésű játékokra, renderelésre, streamingre és kiterjesztett videónézésre

2. Normál mód:

Termelékenységi eszközök, például a Microsoft Office

3. Néma üzemmód:

Internetes böngészéshez és online csevegéshez

vissza