Xbox Game Pass - játssz havonta több száz játékkal!

2017-05-29 22:23:14

A Microsoft új, Netflix stílusú szolgáltatása felettébb kecsegtető!


 

A cég legújabb Xbox akciója már él, a Goldosok pedig már ki is próbálhatják. Nem másról van szó, mint az Xbox Game Pass szolgáltatásról, mely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a Netflix megoldásához hasonló módon játszanak a kijelölt játékokkal. A különbség mindössze annyi, hogy ezen esetben a kiválasztott címeket le is töltjük gépünkre.

A Gold előfizetők már belevethetik magukat a buliba egy ingyenes 14 napos próbaidőszak keretében, a többieknek viszont június elsejéig várniuk kell. A fenti bejelentő, Danny McBride által konferált videón kívül a Microsoft megosztotta az összes akcióban részt vevő címet, melyek listájáért ide tessék kattintani. A stúdió szerint a projekt több, mint száz, különböző stílust képviselő játékra terjed ki, melyek bár teljes mértékben nem cserélődnek, havonta néhányat újabb kedvencekkel helyettesítenek.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy egy, a Live Gold-tól független, kizárólag Xbox One-nal kompatibilis szolgáltatásról beszélünk, melynek díja 10 dollár/8 font havonta, és egyelőre nem rendelkezik hosszútávú előfizetési opcióval. További részletekért a hivatalos honlapra látogathattok el. Mit szólnátok, ha az E3-on mindezt PC-re is bejelentenék?

vissza
Legolvasottabb cikkek