Watch Dogs 2 - fény derült a Season Pass tartalmára

2016-11-02 21:34:12

A Watch Dogs 2 megjelenéséig már egy hónapot sem kell várnunk, a kiadó pedig időközben a szezonbérlet tartalmát is nyilvánosságra hozta.


 

A Watch Dogs 2 Season Pass-e összesen három nagyobb DLC csomaggal gazdagítja majd az alapjátékot. Emellett hozzáférést biztosít a Psychedelic Pack-hez, mely testreszabási lehetőségeket tartalmaz főhősünk számára és a Root Access Bundle-höz, mely egy új küldetéssel és néhány kütyüvel bővíti a projektet. Ezek együttesen több óra pluszt jelentenek majd, beleértve a kooperatív kihívásokat és új nehézségi szinteket.

watch-dogs-2-season-pass

Az említett három DLC közül az első december 3-án jelenik majd meg T-Bone Content Bundle címen. Raymond „T-Bone” Kenney került hozzáadásra a játékhoz a furgonjával és felszereléseivel együtt. Mindez egy új nehézségi szintet jelent a kooperatív szekcióban, mely egy nagyobb ellenféllel állítja majd szembe a játékosokat. A következő a sorban a Human Conditions a 2017. tavaszi bemutatkozással. Több órányi küldetéstartalommal jelentkezik három World Story-ra bontva. San Francisco legnagyobb botrányait élhetjük át, mely az egész orvostudományt pengeélre kényszeríti. A harmadik és egyben utolsó DLC a No Compromise címet viseli és szintén a jövő év tavaszán debütál. Egy teljesen új történetet vonultat fel, melyben Marcus az orosz maffia célkeresztjébe kerül.

A Watch Dogs 2 Season Pass-ért 40 eurót kell majd fizetni, mely egyébként része a Gold Edition-nek. Nem kérdéses, hogy a tartalom felülmúlta minden elképzelésünket, hiszen temérdek bővítéssel áldja meg az alapjátékot. Viszont reméljük, hogy nélküle is lesz bőven mit csinálni...

A játék november 15-én jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, a PC-s verzió viszont 29-ig várat magára.

vissza
Legolvasottabb cikkek