Uncharted: The Lost Legacy - megjelenési dátum és árazás

2017-04-11 22:08:13

Mondhatni, a következő Uncharted játékkal van dolgunk...


 

Valószínűleg rengetegen gondolkoztatok már rajta, mi lenne, ha az Uncharted 4 egy remek sztori bővítéssel gazdagodna... Mivel a játék maga is fenomenálisra sikeredett, a fejlesztők is belátták, volna értelme. A kérdés megválaszolásaként azonban ahelyett, hogy egy kis expanziót adományoznának a népnek, egy komplett játékkal teszik ezt meg. Igen, igen, elég csak a The Witcher 3-ra visszagondolni, melynek két fizetős kiegészítője egyenként is hosszabb volt, mint a mai címek többsége és e szokást az Uncharted 4 is átveszi.

Mint kiderült, a The Lost Legacy több mint 10 órás tartalommal várja a közönséget. E tartalom 40 dolláros áron kerül a boltok polcaira augusztus 22-én, legalábbis Észak-Amerikában. Nemzetközi árképzésről és megjelenési dátumról sajnos egyelőre nincs hír. (nem baj Hénya, 40 euróval számolunk, 12 ezer legalább - V) Érdemes megemlíteni, hogy nem szükségeltetik az alapjáték birtoklása az expanzióval való tevékenységekhez.

Az előrendelőkre is gondoltak a fejlesztők, ugyanis az e körbe tartozók egy Jak and Daxter: The Precursor Trilogy-vel gazdagodnak digitális változat formájában PlayStation 4-re. Akik a PS Store-ban jegyzik elő a címet, egy témával gazdagodnak a konzolhoz.

vissza