Uncharted 4 - részletek a közelgő túlélő módról

2016-12-05 19:14:02

Még a hónapban megjelenik a játék kooperatív szekcióját szélesítő túlélő módja, melyről most megtudtunk néhány részletet.


 

Az Uncharted 4 megjelenése egy mérföldkőként is bejegyezhető a Sony konzoljának pályafutásába, hiszen hatalmasat robbantott májusban. A játék nemsokára kiegészül a kooperatív túlélő móddal, mely összesen 50 hullámból áll 10 szakaszra bontva. Ez több óra játékot jelent egyhuzamban, viszont a végigvitele darabokban is lehetséges, hogy könnyebben megemészthessük a dolgot. A túlélés azonban nem csak az ellenség megöléséről szól, hanem 5 különböző cél is ékesíti a sztorit, többek között kincskeresés és egy-egy konkrét célpont likvidálása és szellemek felbukkanása. A kört olyan kalózok szélesítik, mint Henry Avery, ráadásul különféle erők használatára is képesek.

Vinit Agarwal elmondása szerint amellett, hogy online egy baráttal játszhatjuk az új módot, az AI-vel karöltve is szórakozhatunk. Érdemes megemlíteni, hogy ha AI-vel kezdjük is el a meccset, barátunk út közben csatlakozhat hozzánk, mi több, direkt kiemeli, a gép által irányított személy nem fog bénázni. A bővítés a korábbiakhoz hasonóan teljesen ingyenes és december közepén érkezik. Az alábbi képen több részlet is feltüntetésre került:

uncharted-4

Egy másik hír, hogy a The Lost Legacy névre keresztelt bővítés is érkezőben van és szebb, mint valaha!

vissza