Új gameplay videókon az Amazon projektje, a Crucible

2020-05-12 18:09:00

Nem lepődök meg, ha valaki azt mondja, sosem hallot még a Crucible című játékról. Nos, ami azt illeti, ez az Amazon első nagyobb, saját kezűleg fejlesztett projektje, mely május 20-án kerül megjelenésre a Steamen, és nem mellesleg ingyenes lesz.

A cég folyamatosan szórja felénk a gameplay videókat, melyeket nézve végül összeáll a kép, mi is ez pontosan. Egy csapat alapú PvP lövöldéről beszélünk MOBA elemekkel tarkítva. Más játékosok mellett AI-k is fellépnek ellenfélként, a cél pedig, hogy különféle erőforrásokat gyűjtve a többiek fölé kerekedjünk.

Ha más címekhez szeretném hasonlítani, talán a Motiga rövidke életet élt Gigantic-jához, az Epic Games lelőtt Paragonjához, vagy az Overwatchhoz áll talán a legközelebb. Eddig háromféle játékmódról tudunk: a Heart of the Hives keretein belül két négyfős csapat küzd meg egymással. A cél a kaptárszerű lények szívének begyűjtése. Aki három szívet összeszed, nyert.

Az Alpha Hunterben nyolc kétfős csapatot eresztenek össze egy last-one-standing meccsben, a Harvester Commandban pedig két nyolcfős kompánia próbálja elcsípni egymás elől az ún. essence harvestereket. E gépezetek az alapján generálják a pontokat, ki hány darabot birtokol. Aki először gyűjt össze 100 pontot, nyer. A Crucible YouTube csatornájára látogatva további videók is elérhetők, melyekben többek között a karaktereket is megismerhetjük!

vissza