Új Fallout játékot jelentett volna be Chris Avellone?

2017-10-08 12:17:39

És ismét fellángol a rajongókban a remény egy új teljes értékű epizódra.


 

Chris Avellone neve valószínűleg nem ismeretlen senki számára, elvégre neve a Planescape: Torment-ben, az Icewind Dale-ben, a KOTOR 2-ben, a Neverwinter Nights 2-ben, a Torment: Tides of Numenera-ban, a Prey-ben és a Divinity: Original Sin 2-ben, a Fallout 2-ben és a Fallout: New Vegas-ban is feltűnik. Egy igazi RPG-masina, aki szeptember 29-én három darab Vault Boy-jal dobta fel Facebook oldalát. Egyikük kezépen az RPG-biblia, egy másikuk hatalmas aggyal rendelkezik, valószínűleg szerelmes. Mindez a 20. évforduló alkalmából volt esedékes, mely önmagában nem nagy dolog, de a 20 szép kerek szám, meg kell ünnepelni.

vault boy fallout

Ami viszont érdekes, hogy néhány nappal később profilképét is frissítette, melyen Vault Boy-t ölelgeti az „I missed you so much.”, azaz „Annyira hiányoztál!” szavakkal. Nem sokkal ezután jött az újabb update, egy újabb kézzel rajzolt alkotás a „There it is again. That sense of being watched.”-del („Újra itt van. Az érzés, hogy valaki figyel.”) díszítve.

Még ha mindez nem is jelent semmit, nem tudunk észrevétlenül elmenni a 2014-ben a Van Buren védjegyek kapcsán mondott dolgok mellett. Brian Fargo, az InXile vezetője elmondta, vannak dolgok ötletek a posztapokalipszisben, melyek csak Avellone-ra várnak.

Mit gondoltok? Kapunk bejelentést az elkövetkezendő időszakban?

vissza