Trónok harca - készülj fel 5 percben a 7. évadra (összefoglaló videó)

2017-07-16 12:38:14

Ha nincs kapacitás a hat évad végignézésére, van egy jó hírünk!


 

Néhány órával a premier előtt valószínűleg már minden rajongó tűkön ül, nem csak mi. Ha még sincs meg a kellő hangulat a Trónok harca éjjel rajtoló hetedik évadához, van még egy mód ennek megteremtésére. Az HBO egy öt perces összefoglaló videóval kedveskedett nekünk a YouTube-on, melyben az elmúlt hat év eseményein futhatunk végig. Újra láthatjuk kedvenc karaktereinket, valamint feldolgozhatjuk Westeros eseményeit.

Vajon a tél tényleg eljön? Havas Jon valóban nem tud semmit? Ki hal(t) meg? Ki tér(t) vissza a halálból? Szerencsére e kis videó nem lövi le a poént az effajta fontos kérdésekben, azonban ízletes visszatekintést nyújt a múltba.

Bármi is történik, a legnagyobb kérdés mindig is az marad, ki nyeri meg a vastrónért folytatott epikus harcot: Daenerys? A Starkok? Vagy nem sikerül letaszítani a Lannistereket? Akárhogy is, a megszokott tíz epizód helyett ezúttal csak hetet, a nyolcadik, és egybe utolsó évadban pedig mindössze hat részt foglal magába. Utóbbi esetében bár az HBO elnöke beszélt néhány dologról, még a színészek maguk sem tudják, kinek mi les a sorsa.

Maisie Williams (Arya Stark) elmondása alapján kevesebbet tud róla, mint a nézők otthon. A szkripteket mindössze egy hónappal a forgatás előtt kapják meg, így a legvégét ő sem fogja tudni, míg el nem érkezünk odáig.

vissza
Legolvasottabb cikkek