Trackmania – új előzetes érkezett a felújított változathoz, de a megjelenés csúszik

2020-04-23 18:09:00

A Ubisoft még márciusban jelentette be a jó hírt, miszerint felújított változatot kap a 2006-os Trackmania Nations, melyet azóta, úgy fest, csak simán Trackmaniaként emlegetnek. A fejlesztés már folyik, az új verzió napi és heti kihívásokkal, nyílt, profi szintű versenyligákkal, valamint szezonális kampányokkal érkezik. A napi pályarotációban más felhasználók által készített terepen mérkőzhetünk meg egymással. Az akkori állás szerint május 5-re lőtték be a megjelenést, de a stúdió nemrég közölte, ezt kénytelenek voltak eltolni.

Korábban már szó volt róla, hogy a Trackmania ZrT Cup-ot, a franchise legnagyobb versenyét elhalasztották a koronavírus miatt kialakult helyzet tekintetében. A Nadeo közleménye szerint a csapat azóta alkalmazkodott az otthoni munkavégzéshez, és bár sikerült visszatérni egy bizonyos hatékonysági szintre, az átalakulás miatt elveszett időt most be kell pótolni. Ennek ereményeképp a május 5-i megjelenést július 1-re tolták.

A csalódás enyhítése érdekében egy új előzetessel rukkolt elő a csapat, mely a játékmenet alapvető elemeit szemlélteti, és igen, ez az igazi Trackmania! A fizika törvényeivel dacoló, hatalmas sebességgel száguldó open-wheel járművek nem változtak, talán csak a grafika nyilvánvaló javulása a szembetűnő. Olyan egyszerű, és néhol olyan bután hat, hogy már szórakoztató.

További információkat a Trackmania hivatalos honlapjáról nyerhettek, ha pedig szeretnétek hangolódni a versenyekre, irány a Steam, ahol a Trackmania Nations Forever ingyenesen játszható!

vissza