Total War: Warhammer - e videó után mindenki Norscan akar lenni

2017-07-19 21:04:09

Minden előrendelő ingyen kézhez kapja a kasztot.


 

A Creative Assembly nemrég ejtette meg, hogy a Norscan, mint játszható osztály, nemsokára elérhető lesz a Total War: Warhammer-ben. Ehhez mindössze a folytatást kell előrendelnünk vagy a megjelenés első hetében megvásárolnunk, és augusztus 10-én ingyen könyvtárunkba kerül a Norsca Race Pack.

Chaos Wastes és a Sea of Claws közt fekszik egy nem éppen vendégszerető félsziget. Az Óvilág északi része harcos törpöknek ad otthont, kik sötét istenek fanatikus szolgái. Nem állítja meg őket senki, ha erőfitogtatásról van szó, gyorsak, könyörtelenek, pusztításra teremtettek. És ha már ennyire a megszállottság felé terelődtünk, érdemes megjegyezni, hogy saját csata utáni opcióval is rendelkeznek: az ellenséges települések helyére a romba döntés után szentélyeket, emlékműveket emelhetünk isteneink számára, akik cserébe megjutalmaznak.

Két Legendary Lord-ot is kapunk a csomagba, melyek mellé új lordok, hősök, speciális harci képességek és behemótok is csatlakoznak. Ez utóbbi körét erősítik a harci mamutok és a jégwyrmek is. A Norsca egyébként a kampányba is bekerül, így a játékosok egyszerre araszolhatnak végig a régi és új világon is bármelyik kasztot kiválasztva.

A Total War: Warhammer 2 egyébként szeptember 28-án kerül megjelenésre, a szóban forgó Norsca DLC pedig az előrendelőknek augusztus 10-én válik elérhetővé. Aki pedig nem hajlandó megvásárolni a folytatást, 10 dollárért beszerezheti a kiegészítőt direktben is.

vissza