Top 5 pornó tavalyról, ami érdekelni fog, ha geek vagy (18+)

2017-01-20 16:17:09

Gondoltad volna, hogy 2016-ban a pornóipar legproduktívabb gigavállalata, a jobbára online videók értékesítésével foglalkozó Brazzers rengeteg videojátékos és filmes/sorozatos paródiát csinált 18 pluszos köntösben? Összeszedtük az öt legnépszerűbb ilyen videót és nem tudjuk, sírjunk vagy nevessünk.


 

A felnőtt filmekkel foglalkozó vállalatok vezérei rájöttek, hogy manapság rengetegen keresnek filmes vagy játékos vonatkozású cosplay pornót a neten, ezért kitalálták, hogy profi színészekkel és technikával forgatnak efféle filmeket kifejezetten a geek közönségnek.

2016-ban számtalan ilyen produkciót tettek közzé, most azonban az 5 legérdekesebb paródiát gyűjtöttük össze, amiből talán nem is tudtad, hogy készült „hivatalos pornófilm”.

5. Cock Of Duty

 

Hatalmas költségvetésű Call of Duty paródiában, tehetséges hölgyek rohangálnak talpig fegyverben és próbálják felvenni a harcot lyukvadász ellenfeleikkel, több-kevesebb sikerrel. Egyébként nem elhanyagolható eredményű: több mint 300 ezer megtekintést és nem kevés új előfizetőt hozott a konyhára ez a romantikus akciófilm.

Az ártalmatlan trailer itt tekinthető meg.

cock

4. Ghostbusters

 

Tavaly Hollywood úgy döntött, hogy fiatal hölgyek veszik majd fel a versenyt a New York-ban kiszabadult szellemekkel, ezt az ötletet pedig nem hagyhatta szó nélkül kedvenc ZZ betűkről ismert felnőttfilmeseink se, úgyhogy elkészítették néhány kosárral nagyobb és lengébb öltözetű leányok társaságában a saját Szellemírtók paródiájukat. A 4 részes minisorozat első s legnépszerűbb részét 230 ezren töltötték le.

Itt nézhető az aktusmentes trailer.

ghost

3. Pornstar Go

 

Pont a Nintendo nosztalgikus aranybányáját ne lovagolták volna meg Brazzersék? Na ugye, úgyhogy szorgalmasan éppen a robbanást követően elkészítették 37 perces filmjüket, ahol egy nyüzüge srác beöltözött csajokat kap el a telefonjával és...

A filmet azóta több mint 430 ezren töltötték le, de a legnépszerűbb ingyenes pornógyűjtő oldalon már több mint 1,2 millióan kattintottak a 18+ pluszos előzetesre, itt megnézheted a YouTube irányelveivel összeegyeztethetőt.

pornsgo

2. Storm Of Kings

 

A Királyok vihara akár a Trónok harca 7. évadának címe is lehetne, azonban ez egy újabb pornó 2016-ból ismételten a Brazzeresek jóvoltából. Hasonlóan a Szellemírtós modellhez most is 4 romantikus filmet csodálhat végig az érdeklődő, ahol amatőr Trónok harca cosplayekbe bújtatott, a sorozatból jól felismerhető karakterek esnek egymásnak. A videómegosztón már több mint 1 millióan látták ezt az ártalmatlan előzetest, azonban az előfizetést megkövetelő ZZ weblapon már csak 420 ezren töltötték le az első és legnépszerűbb epizódot.

kalmell

1. Oversnatch

 

Tavaly az abszolút sláger a Blizzard népszerű játékának pornósított változata volt, amit nem csak a poénosabb, de a komoly hangvételű nemzetközi sajtó is leközölt. Ennek köszönhetően az ártalmatlan előzetest már több mint 1,6 millióan látták, de az előfizetést megkövetelő Brazzers honlapon csupán 290 ezren voltak kíváncsiak a cosplayes akcióra. Bővebben itt írtunk róla.

osna

Egyedül töltöd az estét és geek vagy? Most nem kevés ötletet adtunk arra, hogyan is üsd el az időt Call of Duty-zás vagy sorozatnézés közben. Viccet félretéve, reméljük idén nem fogják a rajongókat kihasználni egy-egy hasonló produkcióval...

vissza