Tölthető a Ghost Recon: Breakpoint bétája, megvannak a rajtdátumok

2019-09-03 19:28:00

Mint azt már bizonyára mindenki tudja, nemsokára érkezik a Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint bétája PC-re, PlayStation 4-re, valamint Xbox One-ra. A fejlesztők nemrég felkínálták az előtöltés lehetőségét, a fájlok méretéből adódóan pedig valóban érdemes ennek előre nekilátni. A korai fázisba való bejutás garantált a játék előrendelése esetén, ha ez nincs meg, az alábbi linkre kattintva iratkozhattok fel, hogy enélkül is esélyt kapjatok a mókára.

A Ubisoft ezúttal egy fiktív környezetbe kalauzol bennünket, mely a Wildlands Bolívia körüli balhéja után ésszerű lépés. A teljes program október 4-én kerül megjelenésre mindhárom érintett platformon. Ami a PC-s tábort illeti, ezúttal az Epic Games Store-on keresztül válik elérhetővé a szoftver. Érdemes azt is megemlíteni, hogy ez az első nagy cím, mellyet a Uplay+ előfizetéssel (és a maga több, mint 100 játékával) magunknak tudhatunk.

További érdekesség, hogy Jon Bernthal (The Walking Dead, The Punisher) kelti életre a Breakpoint "antihősét", az egykori Szellemet, Cole D. Walkert. A háborós múlt már utóbb említett sorozatból ismerős lehet a részéről, az előbbi idézőjel pedig arra szolgál, hogy mindenki döntse el maga, elfogadja-e a karakter álláspontját az előzetesben elmondottak alapján. Ami minket illet, a szerverek szeptember 5-én délben nyitnak, és 9-én, szintén délben zárnak.

vissza