Több alkalommal is jóval áron alul szerezhetjük majd be a Battlefront II-t!

2017-11-02 20:06:55

Már most kiderült, mikor kerülhet akciós termékek közé a játék! Nem mellesleg pedig a launch előzetes is megérkezett...


 

Vészesen közeleg a Star Wars: Battlefront 2 megjelenése, a rajongók nagy része pedig eszeveszetten böngészik, hol lehetne a legolcsóbban előrendelni a játékot. Aki nem tartozik e csoportba, kivárja az ünnepeket, és egyéb nagyobb eseményeket, hogy aztán minél kedvezőbb áron zsebelhesse be új kedvencét. Nos, ez esetben ez nem is rossz ötlet!

Mint kiderült, a Battlefront II több alkalommal is akciók részét képezi majd az elkövetkezendő időszakban, legalábbis az EA CEO-ja szerint. Blake Jorgensen elmondta, nagy eséllyel Az utolsó jedik bemutatójakor már megengedhetjük magunknak a játékot. Az ötlet nem új, ugyanis a 2015-ös epizódot is leértékelve szerezhettük be Az ébredő Erő debütálásának időszakában. Úgy tűnik, ez működött, ugyanis az „első” Battlefront 14 milliós példányszámban kelt el a megjelenés óta, mellyel minden idők legsikeresebb Star Wars játékává vált.

Jorgensen továbbá hozzátette, ezen kívül hálaadáskor, karácsonykor, illetve fekete pénteken is lesz lehetőségünk hasonló módon lecsapni rá. Bár általában a megjelenés utáni gyors árcsökkenés a piaci siker hiányának következménye, Blake szerint a Battlefront II esete egészen más, nem tartanak ilyesmitől.

A vállalat egyébként a SuperBowl ideje alatt a Madden játékokkal is hasonlóan jár el, továbbá Andrew Wilson azt is reméli, a Disney saját marketingre fordított erőfeszítése is hozzájárul majd a sikerekhez, elvégre Az utolsó jedik a Battlefront II-ben is helyet kap majd. Akárhogy is, a november 17-i megjelenés már biztos, hogy onnantól hogyan tovább, az pedig a jövő titka.

vissza
Legolvasottabb cikkek