Titanfall 2 - ingyenes bővítések, nincs Season Pass

2016-10-27 18:35:36

A Titanfall 2 holnap landol a közéletben, és bár egészen eddig azt hittük, hogy az „ingyen bővítés” sztori kamu, kiderült, hogy nem!


 

Manapság a szezonbérletek annyira divatossá váltak, hogy egy-két fejlesztő el is veti a sulykot az alapjáték tartalmát illetően. Általában az alapár majdnem kétszereséért juthatunk hozzá minden tartalomhoz egy címnél. A Respawn másképp döntött, legalábbis egy blogbejegyzés szerint: nincs szükség Season Pass-re! A buli az eredeti Titanfall-ból már ismert Angel City megspékelt változatával kezdődhet, továbbá aki megveszi a játékot, mindenféle plusz költség nélkül jut hozzá a későbbiek során megjelenő kiegészítésekhez, tartozzon az akár a kampányhoz, akár a többjátékos szekcióhoz. Az előrendelők jutalma, hogy minden expanziót három nappal előbb vehetnek használatba, mint a többi játékos.

titanfall-2

Természetesen még nem tudni, milyen is lesz valójában a Titanfall folytatása, de ha a sztori tényleg akkorát üt, mint azt beharangozták, sokan örülni fogunk. Na, persze a multiplayer-t sem leszünk restek kipróbálni, de a fentieket olvasva az egyjátékos DLC-re való utaláson akad meg a szemünk, mely elég kecsegtetően hangzik.

vissza