Thermaltake - új RGB ventilátorok vízhűtéshez

2017-01-26 23:24:06

A Thermaltake bejelentette a CaseMOD piacra szánt technológiáját, mely egyesíti a lenyűgöző LED világítást az élvonalbeli technológiával, amely extravagáns kinézete hoz a számítógéphűtés világába.


 

A Thermaltake Riing Plus 12 LED RGB Radiator Fan TT Premium Edition 120mm nagynyomású ventilátor, szabadalmaztatott 16.8 millió szín megjelenítésére képes LED-ekkel és 12 külön vezérelhető diódával. A Riing Plus 12 RGB lapátjai nagynyomású levegőt állítanak elő, hidraulikus csapágyazással és a Riing Plus RGB szoftvernek köszönhetően a digitális vezérlőelektronikával precízen szabályozható. A szoftver beállítási lehetőségei között megtaláljuk a LED-ek egyenkénti vezérlését és számos előre programozott világítási típust, mint a hullámzás, vagy a körbefutó RGB fények. A világítást akár szinkronizálhatjuk a zenéhez is, így a szoftver a zene ritmusával megegyezően fogja azt beállítani.

thermaltake

 

Természetesen nem hiányoznak a szokásos funkciók sem, mint a színpalettáról történő választás, fényerő-, ventilátor sebességének szabályzása, PWM mód és a CPU hőmérséklet figyelés. A Thermaltake Riing Plus 12 LED RGB Radiator Fan TT Premium Edition-nel könnyen az egész házat egyedi színűvé is varázsolhatjuk. A Thermaltake Riing Plus 12 LED RGB Radiator Fan TT Premium Edition 120mm-es magas levegőnyomású ventilátorok már előrendelhetők a TTPremium.com weboldalon, valamint a kiskereskedelmi áruházak polcain várhatóan február elején jelennek meg.

vissza