Thermaltake - új lég- és vízhűtés Ryzen-támogatással

2017-02-22 19:49:19

A Thermaltake bejelentette új hűtési megoldásait, a Contac Silent 12-t, a Water 3.0 Riing RGB 360 AIO-t, és a Pacific W4 RGB CPU hűtőblokkot, melyek mindegyike kompatibilis az AMD Ryzen AM4-es foglalatával.


 

Mind a három hűtési megoldás, kifejezetten az AM4 sockethez készült. Ugyancsak fontos megemlíteni, hogy az univerzális csatlakozókkal a modderek szinte bármilyen extrém konfigurációba be tudják szerelni. Az ár érzékeny felhasználóknak készült az AM4 alapú Contac Silent 12, melyhez 120 mm-es, PWM kontrollerrel szerelt ventilátor tartozik és kiváló hűtési teljesítménnyel, valamint szinte hangtalan működéssel kifejezetten jó választás bármilyen környezetbe.

Thermaltake Contac Silent 12 CPU Cooler

 

A Water 3.0 Riing RGB 360 már azon felhasználókat célozza, akiknek fontos a nagy teljesítmény és az optimális levegőáramlás az AM4-es rendszerben. A minden az egyben hűtő, kimagasló hatásfokú radiátorból, prémium minőségű pumpából és vízhűtő blokkból, valamint három PWM szabályzott, magas statikus nyomású RGB Riing ventilátorból áll. A Water 3.0 Riing RGB termékcsalád elérhető 240 és 280 mm-es kialakítással is.

Thermaltake Water 3.0 Riing RGB 360

 

A Pacific W4 RGB 0.15 mm vastag mikro-csatornákkal és tükörsima réz alappal, kivételes hőátadási megoldás a Ryzen processzorokhoz, miközben ez megakadályozza a korróziót a vízhűtő blokkban. Továbbá, a speciális tervezésű 256-színű LED-ek stílusossá is teszik a gépek. Az új Thermaltake Contac Silent 12 és a Pacific W4 RGB CPU vízhűtő blokk márciustól lesz elérhető, a Water 3.0 Riing RGB 360 nagyjából áprilistól vásárolható meg. A termékek elérhetősége és ára országonként változhat. A képekre kattintva további információkat tudhattok meg róluk.

Thermaltake Pacific W4 RGB CPU Water Block-No-Fuss Expansion

vissza