Thermaltake - sikerek az Insomnia59 rendezvényen

2016-12-19 18:55:31

A Thermaltake és Thermaltake Gaming Tt eSPORTS részt vettek az Insomnia59 rendezvényen, az Egyesült Királyság legnagyobb gaming eseményén, melyet december 9-e és 11-e között rendeztek meg Birminghamben.


 

A Thermaltake komplett gaming állomást mutatott be páratlan termékekkel, mint az innovatív The Tower 900 E-ATX függőleges elrendezésű ház termékcsalád, vagy a forradalmi Core P5 ATX falra szerelhető konzol. A Tt eSPORTS is számos, díjat nyert terméket állított ki, mint például a 2016-os Red Dot díj nyertesét a POSEIDON Z RGB Gaming billentyűzetet, ami 16.8 millió szín megjelenítésére képes LED világítású klaviatúra, illetve az új Black FP Security Gaming egér újjlenyomatolvasóval, vagy a 2015-ös Red Dot Design győztes CRONOS AD Gaming fejhallgató és az új GT FIT & COMFORT, X FIT & X COMFORT professzionális gaming székek. A Thermaltake és Tt eSPORTS köszöni rajongóinak és látogatóinak a támogatást és természetesen folytatja az innovatív termékek tervezését kiváló szolgáltatásokkal az összes rajongójának a világ minden tájáról.

A Tower 900 E-ATX vertikális Super Tower a Watermod France csapattal közösen megalkotott termékcsalád, mely leginkább reprezentálja a Thermaltake törekvéseit az innováció terén. A ház egy teljesen új kategóriát alkotott az esportok rajongóinak. A prémium kategóriát képviselő Tower 900 5mm vastag edzett üvegből készült, kifejezetten a vízhűtés szerelmeseinek. Elérhető fekete és fehér színben is.

thermaltake-new-the-tower-900-e-atx-vertical-super-tower-chassis-series

A Core P5 ATX Thermaltake első olyan háza, melyet falra lehet szerelni és teljes betekintést nyújt az érdeklődőknek. Moduláris felépítésű és rugalmasan, 3 módon is használható: falra szerelve, vízszintesen és függőlegesen. Ugyancsak két módon telepíthetők a videovezérlők is, így mindig jól fognak látszódni. A nagy akril ablak megvédi az alkatrészeket, valamint jól szimbolizálja a P5 képességeit. A Core P5 házhoz számos 3D nyomtatott kiegészítő is elérhető, melyek letölthetők az alábbi oldalról.

thermaltake-core-p5-open-frame-chassis-allows-flexibility-for-3-way-placement-layouts

A 2016-os Red Dot Award és 2015-ös Golden Pin Design Award győztese. A POSEIDON Z RGB akár 16.8 millió szín megjelenítésére képes. Azért, hogy mindig jól láthatóak legyenek a betűk és számok, 5 fokozatban állíthatjuk a LED-ek erősségét. Természetesen programozható gombokkal is rendelkezik.

tt-esports-poseidon-z-rgb-gaming-keyboard

A BLACK FP a FIDO UAF által minősített ujjlenyomatolvasó szenzort használja, mely erőteljes és biztonságos azonosítást kínál. Az NSA által is minősített 256-bites titkosítási standardra épít, könnyen hozzáférhetünk vele weboldalainkhoz, vagy akár gépünkhöz is anélkül, hogy a jelszót meg kellene jegyeznünk.

tt-esports-black-fp-security-gaming-mouse

A Tt eSPORTS CRONOS AD gaming fejhallgatója 2015-ben elnyerte a Red Dot Design Award és COMPUTEX d&i Award díjakat. Teljesen automatikusan állítja a fejhez a méretét, így mindig kényelmes viselést kínál. 40mm-es neodímium hangszórókkal tökéletes hangzásra képes.

A GT FIT & COMFORT és az X FIT & X COMFORT székeket a Thermalatke az esport versenyzők visszajelzései alapján tervezte meg. Köszönhetően nekik, teljesen testreszabható kialakításúak, így minden játékos igényeihez jól illeszkednek.

tt-esports-gaming-chair

vissza