Thermaltake - minőségi RGB tápegységek a láthatáron

2016-12-21 23:17:30

A Thermaltake bejelentette az új Toughpower Grand RGB Gold 80 PLUS Gold minősítésű, teljesen moduláris táp termékcsaládot.


 

A magas minőségű komponensekből készült Toughpower Grand RGB 256 szín megjelenítésére képes Riing 14 RGB ventilátorral, öt fajta világítási móddal (256 szín megjelenítése körben, piros, zöld, kék, fehér és világítás nélkül), melyet váltogathatunk egy gombnyomással. A beépített memória lehetővé teszi az utolsó LED beállítás mentését. A lehető legjobban lefedi az teljesítménybeli igényeket is a 650W-tól egészen 850W-ig, valamint 10 év garanciával kerül a boltok polcaira. Az új Toughpower Grand RGB termékcsalád már rendelhető az Amazon USA, Newegg, Amazon Euro, Scan UK és a német Alternate oldalakon is.

thermaltake-toughpower-grand-rgb-gold-850w-series-power-supply-units_1

A Toughpower Grand RGB Gold termékcsalád kiváló hűtéséről a Riing 14 RGB ventilátorok speciális kialakítású lapátai gondoskodnak. A csendes és időtálló működésért a hidraulikus csapágy felel. A teljesen moduláris tápegység megkapta a Smart Zero ventilátortechnológiát is, amivel még csöndesebb lett és 100%-ban japán kondenzátorokkal dolgozik. A feszültségszabályozás terén kevesebb mint ±2% feszültség eltérés lehet a legjobb teljesítményért. Jöjjenek most a kábelek! A könnyebb bekötés és vezetékezés miatt választotta az alacsony profilú, tehát lapos kábeleket a Thermaltake. Így nem csak helyet spórolhatunk, azonban ez a házon belüli légáramlásra is jó hatással van. A Toughpower Grand RGB Gold széria garantálja a vonzó megjelenést, verhetetlen teljesítménnyel.

thermaltake-unveils-new-toughpower-grand-rgb-gold-series-power-supply-units

Megnyomva az RGB fények vezérlőgombját, választhatunk a 256 szín megjelenítése körben, piros, zöld, kék, fehér és világítás nélkül módok között. A ventilátor beépített memóriával is rendelkezik, így a következő bootolásnál nem kell ismét az általunk preferált beállítást ismételten elvégezni.

Felfelé elhelyezve a ventilátort nem csak a világítást fogjuk jobban látni, hanem a ház hűtését is fokozhatjuk. Lapátjai úgy lettek kialakítva, hogy azok nagyobb nyomású levegőt állítsanak elő. Így biztosak lehetünk abba, hogy a levegő a tápegység minden részét hűteni fogja. A hidraulikus csapágyazás a halk üzemmódot segíti elő. A vibrációmentes szerelőkészlet még stabilabban tudjuk a gépházunkba beszerelni. A Smart Zero ventilator 20%-os terhelés fölött indul csak be, így minimalizálja a hangterhelést. Azoknak, akik jobban szeretik, ha folyamatosan megy, egy kapcsolóssal átállíthatják. Energiahatékonysága mindemellett 90% feletti, így a lehető legkisebb a veszteség.

vissza