Thermaltake - megjelent a View 28 speckó, RGB változata

2017-03-29 21:44:47

A Thermaltake bemutatta az új View 28 RGB Gull-Wing Window ATX közepes méretű toronyházát 256-színű RGB Matrix dizájnnal.


 

A Thermaltake megújítja az oldalablakkal rendelkező toronyházait. Az új View 28 RGB Riing Edition Gull-Wing Window ATX torony és a View 28 RGB Gull-Wing Window ATX ház, azoknak készült, akik szeretnék megmutatni, hogy mi bújik meg a fedél alatt.

Thermaltake View 28 RGB Gull-Wing Window ATX Mid-Tower Chassis Series co...

Ezek a gyártó legújabb házai az előlapon vezérelhető 256-színt megjeleníteni képes RGB LED mátrix világítással. Külön érdekesség az előlapon elhelyezett, kis galaxisra emlékeztető dizájnelem, amely vizuális szempontból lenyűgöző élményt nyújt. A View 28 RGB Gull-Wing Window ATX Mid-Tower termékcsalád nagy belső helye akár normál, akár vízhűtés fogadására is képes, beleszerelhetünk három 120mm-es ventilátort és egy 360mm-es radiátort is; a hátlapra pedig 120mm-es ventilátor és raidátor kerülhet.

Thermaltake View 28 RGB Gull-Wing Window ATX Mid-Tower Chassis Series of...

Mind a két ház beépített tápegységet takaró fedlappal érkezik, így tökéletesen eltüntethetők a kábelek, valamint, hogy a VGA-t is jobban megmutathassuk, számos módon szerelhetjük be a házba azt is. A két ház közötti különbség, hogy a View 28 RGB Riing Edition Gull-Wing Window ATX beépített Riing RGB ventilátorokat kapott, míg a View 28 RGB Gull-Wing Window ATX Mid-Tower-nek előtelepített 120mm ventilátora van.

vissza