The Wild Wolf - ezt a Trónok harca fanfilmet látnod kell!

2017-05-24 14:03:03

Talán még az HBO számára is jó kiindulási alap lehet az előzményekhez.


 

Az HBO július 16-án indítja útjára a Trónok harca sikersorozat hetedik évadát. E széria epikus csatákkal, véres esküvőkkel, karakterekkel, kiket szeretünk gyűlölni, valamint nem utolsó sorban sárkányokkal kápráztatja el nézőit. A következő szezon után befejeződő sorozathoz a stúdió már az előzmények munkálatait fontolgatja. Néhány hollywoodi hírességgel is felvették a kapcsolatot, hogy ötleteikről konzultáljanak, de ha szerencsénk van, Ciaran McIlhatton-nal és Shane Gibson-nal is elbeszélgetnek. E két youtuber megálmodta, mi is történt Petyr „Littlefinger” Baelish és Brandon Stark között 15 évvel az első évad kezdete előtt.

Aki nem tudja kivárni a hetedik évad rajtját, nézze meg ezt, a belfasti csapat által alkotott előzményfilmet. Brandon Stark a hatalom, valamint a Starkok és Tullyk közti kapcsolat megszilárdítása érdekében feleségül veszi Catelyn-t, a fiatal Petyr Baelish azonban párbajra hívja őt a nő kegyeiért.

A kis csoport remek munkát végzett a filmmel. A szereplők tulajdonságai, a díszlet és a színjátszás mind-mind magasabb színvonalú, mint az átlag rajongói alkotások esetében. Dráma, harc, vulgaritás... Minden, amit a július 16-án visszatérő Trónok harcától várunk.

vissza
Legolvasottabb cikkek