The Division - kétszeresére nő a Dark Zone (Update 1.6)

2017-01-21 18:50:29

Az 1.6-os frissítéssel többek között a Legendary nehézségi fokozatot és új Contamination eseményeket köszönthetünk.


 

A Ubisoft nemrég jelentette be a Last Stand expanzió érkezését, melyet az 1.6-os frissítés vezet fel. Ezen update mindenki számára ingyenesen elérhető és a rengeteg változás közt a legszembetűnőbb, hogy majdnem kétszeresére növeli a Dark Zone területét. Az eddig 6 részből álló szektor további hárommal bővül, melyek nem kis meglepetéseket tartogatnak számunkra. Az órák hosszat tartó futkározás elkerülése érdekében ezentúl ellenőrzőponttól ellenőrzőpontig a gyorsutazás is választható opció, ám ekkor lootunk elveszik.

the-division

Egy másik nagy újítás a Legendary nehézségi fokozat, mely nevéből is adódóan a hardcore játékosoknak készül! E módban az ellenségek egy új szintre emelkednek kifinomult képességeikkel és viselkedésükkel, akik ellen már egy sokkal fejlettebb taktikát kell kidolgoznunk. Aki már a Survival-ben harcolt a Hunter-rel, kapott egy kis ízelítőt, mi jön a továbbiakban...

Ezen felül természetesen kisebb újítások sokasága is érkezik, de a jutalmak terén is gazdagodik a The Division. A frissítésről további információkat a hivatalos oldalon találtok.

vissza