Május végén rajtol a The Crew 2 zárt bétája

2018-05-19 12:02:00

A Ubisoft nyílt világú versenyjátékának folytatása, a The Crew 2 már viszonylag sokat megmutatott magából a bejelentés óta. Nemrég azt is megtudtuk, hogy még május folyamán meg is mérettethetjük magunkat a zárt béta keretein belül, pontos dátumunk azonban egészen mostanáig nem volt. 

A hozzáférés a Street Race, a Rally Raid, a Powerboat és az Aerobatics versenyekre is kiterjed a progresszió első szintjén belül. A Fast Fav funkció sem marad ki a buliból, mely lehetővé teszi a gyorsváltást járműveink között, így ha például víz felett repülünk éppen, egy gombnyomásra átülhetünk egy motorcsónak volánja mögé, mely bár nem a legrealisztikusabb módja a dolgoknak, egész biztosan hoz majd érdekes pillanatokat.

Az előtöltés május 29-én indul PC-n, Xbox One-on, és PlayStation 4-en egyaránt, magához a bétához pedig 31-étől férhetünk hozzá egészen június 4-ig. A Gold Editiont előjegyzőknek a móka nem ér véget, csak korai hozzáférésbe fordul át. A teljes játék megjelenése június 29-én várható mindhárom érintett platformon. Aki még nem jelentkezett, a hivatalos honlapon megteheti!

vissza
Legolvasottabb cikkek