Teljesen ingyenes lesz a Far Cry: Blood Dragon!

2016-11-03 09:29:25

Nagyszerű hírre ébredtünk. Újabb játékkal bővül a Ubisoft 30. évfordulójának apropóján elindított ingyen játék kampánya.


 

November 9-től a Beyond Good & Evil után újabb sikercímet bocsátanak a rajongók rendelkezésére, a Ubisoftos srácok. Szeretett Far Cry sorozatunk 3. részének egy teljes értékű kiegészítőjét kaphatjuk meg, ami talán jobb is az alapjátéknál. A nagyjából 9 óra játékidővel kecsegető Blood Dragon csak úgy mint az akció korábbi résztvevői egy hónapig lesz ingyenesen beszerezhető, de aki megkaparintotta, annak könyvtárában örökké ott tündököl majd a játék.

far-cry-3-blood-dragon

Fun fact: november közepétől az Xbox Live előfizetők is ingyen élvezhetik a retro kalandot, hiszen a Games with Gold akcióban is helyet kapott a Blood Dragon.

Várjuk a tippeket, hogy mi lesz a Ubisoft 30. születésnapjának utolsó ingyenes játéka, ami várhatóan december elején válik elérhetővé. Az alább megtekinthető felhozatal után lehet akár az Assassin's Creed egyik része (Black Flag, Unity), vagy a Watch Dogs is.

9d8c17a218754d9015a8e65774fb37ed

Amint megtudunk valamit mindenképpen szólunk, hiszen nagy dobással készülhet a Ubi, akiknek simét nagyon boldog születésnapot kívánunk és köszönjük az ingyen Far Cry-t.

vissza
Legolvasottabb cikkek