Tannenberg - realisztikus világháborús FPS a Verdun fejlesztőitől

2017-05-26 12:01:30

A játék a talán legkevésbé ismert keleti frontot veszi célba!


 

A Battlefield 1 megjelenése előtt a Verdun volt a játékosok talán kedvenc első világháborús FPS-e, melyet 2015-ben az M2H és a Blackmill Games adott ki. Nyilvánvalóan nem volt annyira sikeres, mint az Electronic Arts nagy költségvetésű projektje, de a többjátékos mód igencsak egyedülállóra sikerült. Ezzel olyan közönséget sikerült találni, hogy nemrég bejelentették a játék önálló bővítését, a Tannenberg-et.

Az Orosz Birodalmat és a talán legkevésbé ismert keleti fronti küzdelmeket helyezi a középpontba a korábban megismert, egyedülálló stílusban. Az oroszok és az Osztrák-Magyar Monarchia rettentően nagy szerepet játszott az első világháborúban, a fejlesztők pedig ezen oldalt célozták meg a játék készítésekor. Jos Hoebe elmondása szerint e projekttel a harcok mozgékonyabb oldalát tárják elénk, mivel keleten nem ugyanazon „lövészárokháborúk” voltak, mint nyugaton.

A Tannenberg 64 fős multiplayer csatákkal örvendezteti majd a közönséget, melyekben a résztvevők rendkívül részletes fegyverekhez férhetnek hozzá teljesen új területeken. Hófödte mezők, erdők, leégett falvak, hegyi legelők, stb. A Verdum realizmusához híven ez esetben is rengeteg szörnyűséggel találkozhatunk. A továbbiakba néhány képet láthattok a játékból, a Steam oldalon pedig még több információhoz juthattok.

vissza