Szemrevaló az Overkill The Walking Dead-jének első előzetese

2017-12-11 22:41:31

Mondanám, hogy izgi 148 másodperccel veri le az állunk az anyag, de ezen képkocka épphogy kimaradt a videóból...

Amióta a zombik beléptek a köztudatba, rengeteg adaptációt kapott az effajta apokalipszis, akár a sorozatok, filmek, akár a játékok világába tekintünk. Akármennyire is áll távol tőlem a téma, be kell valljam, az Overkill játékának első előzetese igenis tetszik, és ajánlanám mindenkinek! Tény, hogy Washington D.C. látott már szebb napokat is, a mindennapi életbe a katasztrófa előtt is bepillanthatunk, de aztán egy pislogás után a dolgok közepébe csöppenünk, ahol is Aiden egészen más életet kényszerül élni.

A fenti előzetes mellé a fejlesztők egy hosszabb videóval is készültek, melyben közlik a bevezetik a játékosokat is a munkálatokba. Még maga Robert Kirkman is várja a projektet, elvégre nem véletlenül sikerült kapcsolatot létesíteni a Skybound Interactive-val. A kiadó szerepét a 505 Games tölti be, akik nem mellesleg a Payday 2 mögött is állnak, mely a maga 9 millió eladott példányával 6 hónap alatt egy 15 éves veszteségből rántotta ki a Starbreez-t.

A jelenlegi terveszek szerint 2018 őszén érkezik a játék, ám tekintve, hogy még 2014-ben jelentették be 2016-os debütálással, amit később 2017-re, majd 18-ra halasztottak, egyelőre nem tudjuk, mit higgyünk.

vissza
Legolvasottabb cikkek