Styx: Shards of Darkness - játékmenet és dátum

2016-12-18 12:44:00

Egy négy perces játékmenet előzetes mellett a csúsztatásnak köszönhető új megjelenési dátum is publikus!


 

Még októberben az első gameplay trailer bemutatásakor a Cyanide Studios eltolta az eredetileg 2016-ra tervezett megjelenést a következő évre. Most, hogy a második ilyen előzetes is nyilvánosságra került, a csapat egy 2017. március 14-i debütálással koronázza. A Shards of Darkness-ben nagyobb mozgástér vár ránk és sokkal több, kivégzési módszer, a gazdagabb történetről nem is beszélve.

A videóban több új képesség és eszköz is bemutatásra kerül. Ilyen a számszeríjunk, mely többfajta lövedékkel is bír, illetve a Rebirth képesség, mellyel közvetlenül saját klónunkhoz teleportálhatunk (igen, hozhatunk létre klónokat, ami egy elég jó figyelemelterelés). Csapdák készítésére és elhelyezésére is, mely jól jöhet a nehézpáncélzatot viselő ellenségekkel szemben.

Aki esetleg a sztoriról nem hallott volna még: az Akenash toronyból való kijutás után sem pihenhetünk! Be kell szivárognunk Körangar-ba, a tolvajok városába, mely egyébként hajóalkatrészekből építtetett és épp egy diplomáciai találka zajlik területén. Az elfek és törpök kívánnak békét kötni, ami már önmagában is fura, azonban ha elgondolkozunk, mi köti össze e két fajt, csak a goblinok iránti gyűlölet jut eszünkbe! Ebből adódóan számunkra semmi jó nem sülhet ki ennek nyélbeütéséből...

vissza