Star Wars: Maul - szívfájdítás néhány koncepciós rajzzal

2017-01-16 22:57:55

Ahogy korábban a 1313-ért vagy a Battlefront 3-ért, a Maul játékért is fáj a szívünk, nem kicsit...


 

Míg az Electronic Arts és stúdiói gőzerővel dolgoznak a jövő Star Wars játékain, egy perces néma csenddel emlékezzünk meg a korábban törölt projektekről is, mint a Star Wars 1313, a Battlefront 3 vagy a Darth Maul. Ma egy kicsit legutóbbit vesszük górcső alá, ugyanis felkerült az internetre néhány koncepciós rajz a karakterekről, melyeket elnézve még több könnyet hullatunk. A képek az ArtStation weboldalon bukkantak fel, ahol Thomas Szakolczay is tevékenykedik. Vessünk néhány pillantást a szereplő- és páncéltervekre:

Első alanyunk egy Jedi, aki badass kinézetével már önmagában elképráztatott bennünket, erre viszont még rátesz a két dupla fénykard.

star wars maul

 

Természetesen magára a főszereplő, Darth Maul is bekerült a válogatásba, kinek alteste az Obi-Wan Kenobi-val való találkozásnak köszönhetően a Baljós árnyakban már teljes mértékben kibernetikus formát öltött. Ezesetben egy sokkal emberszerűbb megközelítést láthatunk, mint anno a klónok háborúja szériában a póklábak...

star wars darth maul

Rajtuk kívül több szereplőre is rákukkanhatunk, köztük egy Sith császárra és harcosaira,  fejvadászokra és rohamosztagosokra... ezen képekért tessék meglátogatni az ArtStation weboldalát! Végezetül pedig, hogy még jobban elszomorodjon mindenki, íme, egy kis ízelítő magából a játékmenetből:

vissza