Star Wars Battlefront 2 - néhány információ a történetről

2017-05-22 13:49:38

Kezdetektől fogva ezt akartuk? Birodalmi szemszögből egy teljes sztori? Meglátjuk!


 

A Star Wars Battlefront 2 a rajongók hatalmas örömére egyjátékos kampánnyal, mi több, sztorival örvendezteti a világot. A Birodalom már-már hagyományként a Csillagok háborúja mítoszok rosszfiújaként jelent csak meg, ám ez most a feje tetejére áll. Steve Blank szerint az EA Motive a kezdetektől fogva vágyik egy effajta megközelítésre, ezt pedig a The Story of an Imperial Soldier c. videóban ki is fejti.

Elmondása szerint olyan sztorit írtak, mely A jedi visszatértől egészen Az ébredő Erőig terjed, vagyis felöleli azon 30 évet, mely sosem került mozivászonra. Ebben az egyik legnagyszerűbb dolog, hogy mindezt birodalmi szemszögből történik, mely csak tovább fokozza a hangulatot. A videó kicsit többet is megmutat Iden Versio-ról, az Inferno Squadron parancsnokáról, akit már az első előzetesben is láthattunk. Nem csak egy rettentően jó katonáról beszélünk, de egy birodalmi család sarjáról is, kinek apja a flotta admirálisa. - egy szóval egy tökéletes jelölt arra, hogy higgyen a Birodalom jójában, tette hozzá Mark Thompson.

star wars battlefront 2

A stúdió el akarja kerülni a a Birodalom arctalan gazemberként való ábrázolását. Nincsenek kényszerítve, nem agymosottak, így a játékosok könnyebben megérthetik Iden döntéseit, illetve azoknak okait. Ez egy ritka, ám nem példa nélküli megközelítés, hiszen 1994-ben a TIE Fighter Maarek Stele-vel szintén ezt a vonalat követte, mi több, a mai napig egy meghatározó címként szerepel a köztudatban. Reméljük, ez a november 17-én megjelenő Battlefront 2-vel sem lesz másképp.

vissza
Legolvasottabb cikkek