Skyrim - már a Bloodborne is játszható Tamriel-ben

2017-06-29 22:21:25

A videojáték történelem apraja-nagyja Tamriel-ben van már a moddereknek köszönhetően...


 

Miután 2012-ben a Dark Souls megkapta első (nem éppen jól sikerült) PC-s portját, majd megjelent a második, és nemrég a harmadik epizód is, a platform egyik legsikeresebb játékává nőtte ki magát. Konzolos kuzinja, a Bloodborne bár kevésbé ismert, szintén hatalmas hírnévre tett szert, bár még mindig makacsul ragaszkodik a PlayStation 4-hez. Nos, Vicn-nek ebből elege lett...

A japán modder az utóbbi években a Glenmoril-on dolgzott, melynek célja Yharnam Tamrielbe való költöztetése. Így történt tehát, hogy a From Software gyönyörű gótikus rémálma északra látogatott néhány missziót, páncélt és fegyvert is cipelve magával. Bár jelenleg csak egy tízküldetéses epizód áll rendelkezésre Little Red Riding Hood névvel, tervben van a második, harmadik és negyedik felvonás is. A pre-alpha csak japánul érhető el, a Nexusmods weboldalán elérhető az angol fordítás is.

Ha a Glenmoril elnyerte a tetszésedet, Vicn előző munkáját, a Vigilant-ot is érdemes szemügyre venni, mely a Dark Souls egy darabkáját szállította az ötödik Elder Scrollsba.

vissza
Legolvasottabb cikkek