Resident Evil 7 - megjelent a második DLC PC-re

2017-02-21 22:19:07

A Vol. 1 és a Vol. 2 is elérhető PC-n a PS4 exkluzivitás után.


 

A Resident Evil 7 nem egészen egy hónapja landolt, de a PlayStation 4 játékosok már magukénak tudhatják egy ideje az első kiegészítőket. A jó hír, hogy tovább a PC-seknek sem kell várniuk, ugyanis a Banned Footage Vol. 2 megérkezett e platformra is. Első hallásra furcsa lehet, hogy a kiegészítők ilyen hamar megjelentek, viszont ha figyelembe vesszük, hogy állítólag kevesebb eladást produkált, mint elődje, érthető, hogy a Capcom miért próbálja minden áron ezt feltornázni.

Koshi Nakanishi is beszélt kicsit az expanzióról. Elmondása szerint a Resident Evil 7 keveri a horror és a puzzle elemeit - legalábbis mindkettővel találkozunk a játék során, a DLC-ket pedig arra használja fel, hogy mindkettőnek nagyobb mélységet tulajdonítson. Már az alaptörténetben is találtunk szalagokat, melyek sokszor segítségünkre voltak és melyekben különféle emberek bőrébe bújva ijedezhettünk más és más időpontokban illetve helyszíneken. Nos, a bővítésben is nagy szerepet kapnak a kazetták, mi több, abban sem lehetünk biztosak, hol is vagyunk valójában...

Tehát mindkét Banned Footage elérhetővé vált PC-n is: az elsőben a Nightmare, a Bedroom, és az Ethan Must Die forgatókönyveket „lapozhatjuk át” 10, míg a másodikban a Daughters, a 21, és a Jack's 55th Birthday-en haladhatunk végig 15 dollárért.

vissza