Resident Evil 7 - launch előzetes és DLC részletek

2017-01-24 19:45:28

Itt a megjelenési előzetes és az első expanzió megjelenése sincs messze.


 

Túl vagyunk az idei Resident Evil napon, ugyanis megjelent a 7. rész! A letöltést épphogy befejeztem, de már magába szippantott a Biohazard, emiatt azonban a szociális médiából sem érdemes kimaradni, ugyanis időközben a megjelenési előzetes is felkerült az internetre.

Ethan Winters kalandjaiba csöppenve a történet Louisiana-ba, azon belül is Dulvey-ba kalauzol bennünket, hogy megkeressük eltűnt feleségünket. Itt egy baljós (állítólag" elhagyatott ültetvényen szállunk meg, de belépve a házikóba világosság válik, hogy valami nagyon nincs rendjén. Hamarosan a Baker családdal is összefutunk, akik már rég eltűntek a földkerekségről... Vajon találkozhatunk valaha Mia-val?

A Capcom szerint az első expanzió nem sokkal a megjelenés után debütál. A Banned Footage Vol. 1 elindításáról egy sajtóközleményben esett szó (a PlayStation blog szerint január 31-én jelenik meg), illetve kiderült, hogy a Banned Footage Vol. 2 új módot és két új forgatókönyvet is kínál. Továbbá egyes pletykák szerint egy bővítés egy teljesen különálló történetet is hoz majd. Természetesen ezek mindegyike része a szezonbérletnek.

vissza
Legolvasottabb cikkek