Resident Evil 7 - ezeket kapják az előrendelők Amerikában

2017-01-10 22:19:00

Ismét egy irigykedésre okot adott a csapat a más régión belül élőknek...


 

A Capcom a Resident Evil 7: Biohazard előrendelői bónuszait Amerikában a filmek köré építi. Nem, sajnos nem a The Final Chapter-rel kapcsolatos, de a franchise régebbi részeihez kötődő jutalmak ütik a vásárlók markát. Mindenki, aki a GameStop-on vagy az Xbox Store-on keresztül jegyzi elő a játékot, kap egy Survival Pack-et, melyben többek között egy Supply Box található a túléléshez elengedhetetlen kellékekkel (gyógynövények, elsősegély készlet, stb.), továbbá egy Resident Evil: Retribution-nel is gazdagodik digitális formában.

resident-evil-7-biohazard

A Sony konzoljának tulajdonosai se csüggedjenek: akik a PS Store-on keresztül rendelik elő, egy kódot kapnak, mellyel 40% kedvezménnyel szerezhetik be a Collection-t. Eme gyűjtemény az öt eddig megjelent filmet, az első játékot, az Afterlife-t, Apocalypse-t, Extinction-t, és a Retribution-t tartalmazza. Alapáron 40 dollárt kóstál a csomag, így viszont 24-ért megkaparinthatják.

Sajnos eme ajánlatok az USA-belieket érinti, azon belül is csak a konzoltulajdonosokat, így megint van mire irigykednünk.

vissza