Rengeteg játékmenet a Red Dead Redemption 2 új előzetesében

2018-10-01 20:39:00

Most, hogy beléptünk a megjelenés hónapjába, a Red Dead Redemption 2 újabb részleteket mutat magából. Az új anyagban a Rockstar Games magára a játék világára fókuszál, azon belül is a nagyobb eseményekre, mint például a vonatrablás. Ezen felül a kisebb személyes interakciókat is megfigyelhetjük a bandatagokkal, illetve civilekkel. Érdemes kiemelni, hogy a Dead Eye rendszer is bemutatásra kerül, melynek segítségével időt lassíthatunk, vagy épp célpontokat jelölhetünk meg a kritikus helyzetekben.

Karakterünk testre szabása sem marad ki a sorból. Az öltözködés, evés, fürdés, de az arcszőrzet "karbantartása" is képbe kerül. Viselkedésünknek is követkeményei lesznek, legyen szó párbajokról vagy fejvadászatokról. Hatalmas mélységig merülhetünk eme lélegzetelállítóan terjedelmes és gyönyörű világban, ha elég időt fordítunk rá. Üzleteket, házat tarthatunk fent, belevethetjük magunkat a kölcsön-bizniszbe, más bandák által uralt területeket járhatunk be, a lehetőségek tárháza végtelen.

A Red Dead Redemption 2 megjelenése október 26-án esedékes PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra. Az online szekció novemberben rajtol bétaként, melynek várható technikai problémáira már most felhívja a figyelmet a Rockstar... Sajnos a PC-s verzióról továbbra sincs hír.

vissza
Legolvasottabb cikkek