Red Dead Redemption - jövő héten jön a PS (és PC) verzió

2016-11-30 22:43:39

Ahogy eddig is tettük, továbbra is reménykedünk a Red Dead Redemption 2 PC-s megjelenésében, de még mindig egy elérhetetlen álomnak tűnik.


 

A Rockstar Games bejelentette, hogy Mikuláskor, azaz december 6-án debütál a Red Dead Redemption PlayStation 3 változata, mellyel úgy-ahogy, de PC-n is elérhetővé válik. A PlayStation Now egy havidíjas program, melynek keretében több, mint 450 játék kerül kezeink közé vásárlás nélkül. Ami ennél is fontosabb, hogy eme szolgáltatás nyártól már PC-n is létezik.

red-dead-redemption

Meg kell említeni azonban sajnos, hogy hiába 6 éves játékról beszélünk jelenleg, nem mindenki rendelkezik elég nagy sávszélességgel a PS Now használatához. A szolgáltatához SP1-es Win7, 2 GB rendszermemória, 3,5 GHz-es i3 vagy 3,8-es A10, egy USB port és minimum 5 Mbps-os internetkapcsolat szükségeltetik.

A jó hír viszont, hogy a Sony életbe léptetett egy két hetes próbaidőszakot is, hogy megnézhessük, hogyan is működik a dolog otthon, majd ezután veszi kezdetés a havidíj fizetése, mely 20 dollárt jelent (3 hónapra egyben 45-öt).

vissza