Red Dead Redemption 2 - késik, de itt vannak az első képek

2017-05-23 19:25:56

Csúsztatják a megjelenést, de napvilágot láttak az első képernyőképek.


 

A Red Dead Redemption 2-t sajnos a PC-seknek még mindig nincs okuk várni, de bevallom őszintén, ez ügyben én is rettentően optimista vagyok, és bízom benne, hogy a Rockstar leszállítja e verziót is. Ami a konzolosokat illeti, nekik van miért szomorkodni, ugyanis 2018 tavaszára halasztották a megjelenést. A csapat elmondása szerint ez lesz az első projektjük, melyet teljesen az alapoktól készítenek az új generációs konzolokra, emiatt több időre van szükségük, hogy a rajongók számára a lehető legjobbat legyenek képesek nyújtani. A kellemetlenségért pedig a közönség elnézését kérik.

Hozzátették azonban, hogy e nyáron a játékról további információk kerülnek majd a nyilvánosság elé, a bejelentés mellé pedig az első adag képet is csatolták. Valószínűleg nem kell ecsetelnem, mindenkinek feltűnik, hogy szemet kápráztatóan gyönyörű grafikát kapunk, ami mellé ha a Rockstar-tól megszokott optimalizáció párosul, mindannyian boldogok leszünk. Persze csak a PC-s verzió bejelentése után...

Ha esetleg azt gondolnátok, ez csak a játékos közönségnek nem tetszik, érdemes lehet megjegyezni, hogy a tegnapi délután folyamán csaknem 9%-ot zuhantak a Take-Two Interactive részvényei. A jó hír, hogy az azóta frissített jelentések szerint megint az egekben, minden eddiginél magasabb szinten járnak ezen értékek.

Mit gondoltok, lehet e csúsztatásnak bármi köze a Far Cry 5-höz?

 

vissza
Legolvasottabb cikkek