QNAP - vezeték nélküli bázisállomás

2017-01-21 16:50:45

A QNAP bejelentette a WirelessAP Station alkalmazást, mellyel a QNAP NAS-t kiegészítve egy PCIe vezeték nélküli hálózati adapterrel, wireless bázisállomásként használhatunk.


 

A QNAP újítási és áttörő fejlesztései számos elismerést kaptak a 2017 CES alkalmával. „A WirelessAP Station-nel a felhasználók közvetlenül csatlakozhatnak a NAS-ra és érhetik el adataikat az egyéb hálózati eszközök kihagyásával, melyek teljesítménye gyakran befolyásolja a sebességet.” – nyilatkozta Hanz Sung a QNAP termékmenedzsere, valamint hozzátette: „A WirelessAP Station nem csak egy bázisállomást hoz létre, hanem egy független és biztonságos vezeték nélküli hálózatiot is.”

qnap TL-WDN4800-01

A vezeték nélküli kiegészítő adapterek a több PCIe csatlakozóval rendelkező QNAP NAS-okba telepíthetők, teljesen független hálózatot hoznak létre és még több csatlakozási lehetőséget kínálnak. A WirelessAP Station támogatja a dolgok internete környezetet (IoT) is, segítségével biztonságos környezet alakítható ki anélkül, hogy az más hálózati eszközöknek is elérhető lenne.

qnap TVS-673_Top-left+Control

A WirelessAP Station már elérhető a QTS App Centerben. A NAS rendszerkövetelmények pedig a következők:

- QTS 4.3.0 (vagy újabb)

- TVS-x73 termékcsalád, vagy más QNAP NAS PCIe hellyel

- Támogatott hálózati kártyák: TP-Link TL-WDN4800 N900, TP-Link TL-WDN3800 N600, TP-Link TL-WN881ND N300, TP-Link TL-WN781ND N150

vissza