QNAP TVS-882ST2 - Core i5 processzor és 8 GB DDR4 RAM

2017-01-28 13:28:03

A QNAP bejelentette a TVS-882ST2 Thunderbolt 2 hálózati adattárolóját 6. generációs Core i5 processzorral, 8 GB DDR4 memóriával és sok más extrával.


 

Az új adattároló energiahatékony, 14nm csíkszéleséggel gyártott, 6. generációs Intel Core i5 Quad-core processzorral, AES-NI hardveres titkosítással és összesen nyolc 2.5”-os SATA 6Gb/s SSD vagy HDD támogatással. Szinte mindenhez csatlakozhatunk a Thunderbolt 2, a 10GbE 10GBASE-T dual hálózati kártyákkal, valamint az USB 3.1 Type-C/Type-A 10Gbps portokkal. Támogatja a 4K HDMI kimenetet és a Thunderbolt/NAS/iSCSI SAN hármas megoldást is. A TVS-882ST2 számítás igényes feladatokhoz készült (például a 4K videószerkesztés) és magas sávszéleségű hozzáférést biztosít az adatokhoz, vagy a mentésekhez és a megosztásokhoz egyaránt. A TVS-882ST2-t SSD-kel is telepíthetjük, hogy a lehető legnagyobb teljesítményt nyújtsa.

A legújabb 64-bites QTS 4.3 operációs rendszerrel a TVS-882ST2 támogatja a Thunderbolt to Ethernet (T2E) konvertert, aminek köszönhetően a Thunderbolt portot, mint egy hálózati csatlakozó láthatjuk. Így gyakorlatilag az ethernet csatlakozóval nem rendelkező gépek esetén is a Thunderbolt csatlakozást, mint hálózati csatlakozás fogjuk látni, tehát nincs szükségünk semmilyen extra adapterrel. A Thunderbolt 3 (USB-C) - Thunderbolt 2 adapterrel (külön történik az értékesítése) tovább bővül a TVS-882ST2 használhatósága és csatlakoztathatósága.

qnap TVS-882ST2

„A TVS-882ST2 erőteljes NAS, hihetetlenül nagy teljesítménnyel és csatlakozási megoldások tömkelegével a tárolás-intenzív feladatokhoz, mint például a média anyagok szerkesztése. 2.5" meghajtókat használ, így kompakt méretű, mely különösen fontos lehet a kis stúdiók számára, vagy a kevés hellyel rendelkező irodáknak,” nyilatkozta Jason Hsu, a QNAP termékmenedzsere, majd hozzátette, „használható merevlemezzel és SDD-vel egyaránt és a Thunderbolt 2-re, illetve a 10GbE nagysebességű hálózati csatlakozóra is párhuzamosan csatlakozhatunk, miközben hozzáférünk adatainkhoz, megosztjuk azokat és videót szerkesztünk.

A TVS-882ST2 sokkal több, mint egy nagyteljesítményű adattárolási megoldás. Felgyorsítja a video-szerkesztési munkafolyamatokat és számos funkciót kínál a digitális alkalmazásokhoz. A Virtualization Station-nel Windows, Linux, UNIX és Android alapú virtuális gépeket telepíthetünk a NAS-ra; a Container Station integrálja az LXC és Docker virtualizációs technológiákat; A QvPC Technology-val a felhasználók a TVS-882ST2-t, mint egy igazi asztali PC-t használhatják, a billentyűzet, egér és egy HDMI eszköz csatlakoztatása után; a Linux Station a TVS-882ST2-ből Ubuntu-alapú PC-t csinál.

qnap_nas_tvs-882st2

A TVS-882ST2 könnyen bővíthető, annak függvényében, hogy hogyan növekszik adattárolási igényünk. Több mint hat Thunderbolt 2 bővítőegységet csatlakoztathatunk hozzá (TX-800P, vagy TX-500P vagy két darab USB 3.0 bővítőegység (UX-800P vagy UX-500P), így a TVS-882ST2 a lehető legnagyobb tárolási kapacitást biztosítja. A VJBOD (Virtual JBOD) még ezt a kapacitást is tovább bővíthetjük; a TVS-882ST2 más QNAP NAS-ok nem használt tárterületeit tudja akvirálni a virtuális tömböknek köszönhetően.

vissza