QNAP TS-x31XU - a rackbe szerelhető termékcsalád

2017-02-08 21:12:14

A QNAP bejelentette az új üzleti felhasználásra szánt, rackbe szerelhető, TS-x31XU NAS termékcsaládot.


 

Elérhető 4, 8 és 12 fiókos verzióban, szimpla vagy redundáns tápegységgel egyaránt. A TS-x31XU az Amazon leányvállalatának, az AnnapurnaLabs fejlesztésében készült Alpine AL-314 négymagos, 1.7 GHz ARM Cortex-A15 processzorát használja, választható 2GB vagy 4GB DDR3 RAM-mal (16GB-ig bővíthető), alapkiépítésben két 10GbE SFP+ porttal és támogatja az innovatív VJBOD (Virtual JBOD) és Container Station funkciókat. Nagy teljesítményű, multifunkcionális és energiahatékony adattárolási megoldás.

A hardveres titkosítással és az SSD gyorsítótárazással, a TS-x31XU két darab 10GbE SFP+ portján keresztül akár 1,242 MB/s adatátviteli sebességet érhetünk el, köszönhetően a négymagos processzornak is. Továbbá lehetőségünk van további egy 10GbE PCIe kártyát telepíteni a még rugalmasabb bővíthetőségért. A TS-x31XU ideális választás a kis- és középvállalatok számára, akik mentési, helyreállítási, virtualizációs, vagy személyes felhőmegoldást keresnek, kiegészítve a 10GbE hálózatok jövőbe mutató megoldásával.

„A 10GbE képes TS-x31XU költséghatékony adattárolási megoldás segít a rugalmas és optimális IT hálózat létrehozásában,” nyilatkozta Jason Hsu, a QNAP termékmenedzsere, valamint hozzátette: „A két 10GbE SFP+ porttal a nagy sávszéleséget igénylő alkalmazásokhoz is megfelelő választás, mint a virtualizáció, gyors fájlátvitel, video adattárolás és streaming, IP alapú felügyeleti rendszerek és egyebek.”

qnap TS-x31XU_PR_en

A QNAP innovatív VJBOD funkciója maximalizálja az adattároló teljesítményének kihasználását. Használata mellett egy fizikai bővítőegységgel a nagy kapacitású TS-x31XU költséghatékonyan fejleszthető más, ugyancsak VJBOD-ot használó QNAP NAS adattárolókkal. Ebben a környezetben létrehozhatunk virtuális tárolókat és köteteket elvárásainknak megfelelően. A VJBOD egy merőben új funkcióval ruházza fel az adattárolót, amivel kihasználhatjuk más QNAP NAS-ok szabad kapacitását, hogy még rugalmasabban bővíthessük tárolási megoldásunkat.

A QNAP elkötelezett a dolgok internete (IoT - Internet of Things) iránt. A Container Station a fejlett megoldásokat kínál a fejlesztőknek az IoT alkalmazásaik megosztására. A Container Station integrálja az LXC és Docker virtualizációs technológiákat és az IoT Container platformot. A TS-x31XU nagy kapacitású adattárolásának köszönhetően ideális választás a fejlesztőknek, hogy privát IoT felhő hozzanak létre konténeres alkalmazásaikhoz.

Az TS-x31XU termékcsalád átfogó megoldás adattárolásra, mentésre, megosztáshoz és központi menedzsmenthez egyaránt. Támogatja a különböző platformok közötti átjárhatóságat, mint a Windows, Mac és Linux/UNIX, Windows és Mac asztali és laptop mentés, RTRR (Real-Time Remote Replication) megkülönböztető mentéssel, rsync és felhő mentés (Amazon Glacier, Azure Storage, Google Cloud Storage, Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox, Amazon Drive, Yandex Disk, Box, valamint egyebek). A TS-x31XU VPN szerverként is használható, vagy VPN kliensként is működik, hogy még biztonságosabbá tegyük a hálózatunkat. Az erőteljes Qsirch teljes szövegben kereső applikációval gyorsan találhatjuk meg a keresett fájlt a NAS-on, valamint a Qsync többfajta szinkronizációs és csoport alapú megosztást kínál a felhasználóknak és a csoport szintű projektekhez. A QmailAgent alkalmazással központilag menedzselhetjük e-mail postaládáinkat, leegyszerűsítve a levelezést; a Surveillance Station professzionális IP alapú megfigyelési megoldás.

A TS-x31XU tárolókapacitása növelhető akár két QNAP bővítőegység csatlakoztatásával (12 lemezes UX-1200U-RP és 8 lemezes UX-800U-RP), így a teljes lemezkapacitás akár 36 winchester is lehet. A QJBOD Express funkcióval (JBOD adattároló roaming), óriási kapacitású QNAP bővítőegységek csatlakoztathatók a TS-x31XU-hoz, migrálhatunk rá más JBOD eszközökről adatokat, hálózati kapcsolat nélkül is.

vissza